Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

basienka - jest o dziwo dobrze--nawet fajnieHANA a to Ty nie podzielisz się troche swoim szczęściem z nami ?
czy coś się porypało znów ?![]()
męzu czuly, troskliwy--- normalnie zwraca nawet uwagę na mnie - w pewnym momencie to umknęło
..zaczynam pomału się cieszyc zyciem..........
------ A JAK U CIEBIE- bo ja nie bardzo wiem - czy sie rozstaliscie - czy jakas ostatnia szansa???i o to własnie chodziłoWitam
nie odzywalam sie troche bo wczoraj u lekarza bylam w koncu no i dostalam Fenoterol i Isoptin 4 razy dziennie, do tego no-spe forte 2 razy dziennie

ja się rozstałam,kolejnej ostatniej szansy nie dostaniebasienka -- A JAK U CIEBIE- bo ja nie bardzo wiem - czy sie rozstaliscie - czy jakas ostatnia szansa???
. on jeszcze nie do końca w to wierzy ale akurat to mi teraz wisi 

co się dzieje? kładz się spac i wypocznij bo jeszcze troche i znowu nowy dzien i nowe psoty dziecia dzis miałam bardzo kiepskie popołudnie i potem bardzo okropny wieczór
i nie wiem jak ja wytrzymam ten rok z nim pod jednym dachem
i nie wiem czy dam radę powstrzymać gniew i nienawiść , która zaczyna się we mnie zbierać![]()
................. to Wy jeszcze będziecie razem mieszkac?..... przechlapane no i dziwne
a co potem? trzymaj się
gasze kompka i de do wyrka...