reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ja tu zaglądam a Wy lulu:-(;-)
u mnie wszyscy juz w wyrkach ...w chacie chłodnawo---wlasnie wzięłam gorący prysznic i teraz mi fajnie:tak:
a tak w ogóle to drugi dzien mam migrene i juz mam dosyc---cos za czesto ostatnio a t przez to ze nie moge się oprzec temu czeego nie powinnam jesc...

oooo dr house sie zaczyna

dobrej nocki dziewczeta

hej majus i ja jestem;-)
hehe--- nabylam sobie laptopika a męzu wyczarowal w nim neta wiec jestem:-):-):rofl2::happy:
HANA a to Ty nie podzielisz się troche swoim szczęściem z nami ?:confused:
czy coś się porypało znów ?:dry:
basienka - jest o dziwo dobrze--nawet fajnie:tak:męzu czuly, troskliwy--- normalnie zwraca nawet uwagę na mnie - w pewnym momencie to umknęło:sorry2:..zaczynam pomału się cieszyc zyciem..........
i zgadza sie z dizewczynkami --cudnie się zasypia w objęciach bo tak ostatnio zasypiamy:tak:------ A JAK U CIEBIE- bo ja nie bardzo wiem - czy sie rozstaliscie - czy jakas ostatnia szansa???

dobra
niech Wam się coś przysni ładnego

Witam
nie odzywalam sie troche bo wczoraj u lekarza bylam w koncu no i dostalam Fenoterol i Isoptin 4 razy dziennie, do tego no-spe forte 2 razy dziennie
i o to własnie chodziło:tak:

basienka -- A JAK U CIEBIE- bo ja nie bardzo wiem - czy sie rozstaliscie - czy jakas ostatnia szansa???
ja się rozstałam,kolejnej ostatniej szansy nie dostanie :no: . on jeszcze nie do końca w to wierzy ale akurat to mi teraz wisi
a dzis miałam bardzo kiepskie popołudnie i potem bardzo okropny wieczór
i nie wiem jak ja wytrzymam ten rok z nim pod jednym dachem :wściekła/y:
i nie wiem czy dam radę powstrzymać gniew i nienawiść , która zaczyna się we mnie zbierać :baffled:

a dzis miałam bardzo kiepskie popołudnie i potem bardzo okropny wieczór
i nie wiem jak ja wytrzymam ten rok z nim pod jednym dachem :wściekła/y:
i nie wiem czy dam radę powstrzymać gniew i nienawiść , która zaczyna się we mnie zbierać :baffled:
co się dzieje? kładz się spac i wypocznij bo jeszcze troche i znowu nowy dzien i nowe psoty dzieci:sorry2:................. to Wy jeszcze będziecie razem mieszkac?..... przechlapane no i dziwne:sorry2: a co potem? trzymaj się :tak:gasze kompka i de do wyrka...
dobrej nocki i milego jutrzejszego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry