reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczór :-)
a my dzisiaj mamy gosci :-):-):-):-) Siostrra z siostrzenicą przyjechały do mnie z noclegiem. Siostra już w łożku z ksiązką ;-):-D:-D, ale biedulka jest tak chora, że kazałam jej odrazu isc do łóżka i się wypocic porządnie. A dzieciaczki bawią sie wspolnie domkiem Barbie i lalkami wszelakimi. :-D:-D:-D:-D
A ja mam chwilkę dla siebie ....................... no i mam zamiar wykorzystac to, że siostrzenica opiekuje się Malutką :zawstydzona/y::tak:
Kupiłam sobie książkę Perfekcyjnej pani domu no i spokojnie poczytam sobie w kąciku. Nie to, że nie potrafię czytac, ale kilka rad faktycznie ma całkiem ciekawych. O ile programy mnie mocno smieszą, zwłaszcza te domy brudasów . Tak szczerze, wg mnie specialnie są wczesnie zaśmiecane - no bo przecież to show. Ale rady niektóre są faktycznie calkiem ciekawe.
Zboczenie co? czytac o porzadkach ? ;-):szok::-D:-D:-D

reklama
Agutka, co ty tam w swojej głowie, juz jakies czarne scenariusze piszesz?!!!!!!!!!!
Pomysl o tym inaczej - masz chwilę czasu tylko dla siebie, możesz zrobic to, co zwyczjanie przy facetach się nie robi. :-p;-):-D:-D:-D Od czasu do czasu, czlowiek potrzebuje także kawałeczka i własnej przestrxeni życiowej ;-)

nie mam weny - idę spać

aaa - Basiu - dobrze mi idzie ;-)

Tipsiara ;-) - jak będę w okolicy to zajrzę, ale ja straszne wymagania mam jeśli o sztuczne pazury chodzi - muszą być idealne ;-)

1222919555_anim_006.gif

A-A -A kotki dwa :-p
:-D:-D:-D

hejka
jak mija wieczorek?
ja zaraz zmiatam do wyrka bo spanko tak szybko zlatuje ale cale szczescie ze jutro sb:tak:

mamo julci - fach chodliwy sobie wyrobilas---super tak umiec--- ja kiedys 2 razy mialam polozona porcelane na paznokcie- super sprawa bo sie nie lamaly ale gorzej jak się reka zesliznęła np. na klamce od autka albo hamulcu recznym--ło boshe ale bolalo--- teraz juz nie mam- to swinstwo strasznie popsulo paznokcie ale udalo sie juz odbudowac...

phantas coz to za brak weny?
sofi fajne te obrazeczki masz--- a program ......... czasmi widzialam fragmenty - ludzie to maja chlew:sorry2:... jak doczytasz cos istotnego to się podziel...

agutka - co to za mysli masz... wygonic je prosze

basia - jak Twoja banda? i jak TY się masz? jak humor?

ide się wykomponowac:cool2:

Wiecie jeżeli chodzi o paznokcie to zawsze miałam i mam je wypielęgnowane.Chociaż teraz nie zawsze mam na to czas,ale zaczełam kiedyś kombinowac z ich malowaniem.Potem weszły tipsy więc kilka razy robiłam je w gabinecie,ale nie mam czasu tam siedziec 3 godziny więc zaczełam kombinowac sama .Kupiłam sobie lampe,żel i wszystkie akcesoria do robienia ich w domu.Od czasu do czasu siedzialam i robiłam.Od czasu do czasu przyszła jakaś znajoma czy siostra więc na nich się uczyłam.Wymyśliłam sobie,że warto byłoby coś takiego robic dla kasy a tym bardziej,że u nas nie ma czegoś takiego.Najbliżej w Polkowicach czy Lubinie.Zaczelam się dowiadywac jak otworzyc takie studio paznokci i okazało się,że trzeba miec papier..Więc L. córka zasponsorowała mi częściowo kurs-reszte dołożył L.Teraz zostalo tylko poczekac na papier i kto wie może coś wykombinuję,a narazie moge zarabiac w domu.Mam pare stalych klientek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry