reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

CZESC Czechow:-D:-DJa tez jestem,bylam zobaczyc co gdzie indziej.

wczoraj przebralam ubranka mojej,co male czy co letnie wywalilam do workow,
teraz musze zebrac wszystkie rzeczy,co powyrastala co mam poupychane gdzies
i posegregowac,Aska weznie cos dla malej pewnie,a reszta zobacze

w ogole ostatnio wczesnie chodzilam spac,wiec jak uspilam mala szlam sama spac
wiec mialam jak wejsc jak spalam,ale brakowalo mi WAS

u mnie po staremu,w pracy codziennie,Ola w przedszkolu zdrowa
leci dzien za dniem
tylko ta pogoda jest dopijajaca:-:)dry:

reklama
Wczoraj pojechałam z potworzycą do mojego taty - synowa partnerki mojego ojca (uwielbiam te określenia) zadzwoniła że nie ma co zrobić z za małymi rzeczami swojej córy i czy nie chcę czegoś wziąć. Mówiła że jest tego nie wiele ale może uda mi się coś znaleźć dla siebie. Jechałam z przekonaniem że będzie to mała reklamówka. Wczodzę i widzę wór 50 litrowy i reklamówka ze smyka ta ogromna. Jedne spodnie ocieplane na śnieg, jedna kurtka puchowa, jeden korzuszek (śliczny) jedna kurtka wiosenna, i całe mnóstwo podkoszulek, koszulek, spodni i spódnic tyle że mogłabym obdzielić kilkoro dzieci...

Muszę dziś zadzwonić i spytać się ile chce za to wszystko ale najlepsze jest to że wczoraj kupiłam kombinezon z tchibo

Tchibo - Kombinezon zimowy

i co - mam tego wszystkiego za dużo.

Napewno będę miała do oddania spodnie na śnieg - sprawdzę w domu co to za rozmiar (albo 98 albo 104) czy ktoś będzie reflektował??

czechow jak tylko rozmiarówka będzie dobra to jestem chętna na te spodnie. A ten kombinezon zimowy jest cudny!:tak::tak:

Dzień dobry Aga82, dzień dobry IzaK

Hej wszystkim (zapomniałam się przywitać)

Wiem, dlatego go kupiłam jest niesamowicie praktyczny i dobrze wykonany.

Jak będę miała czas to zrobię zdjęcia i może ktoś będzie chciał.

Witam i ja cieplutko :)
KAWAAAAAAAAAAAAAAAA
ae1ca630184ed9252173849b195147db.jpg

reklama
też to zauważyłam.

Ciekawe dlaczego.

nie wiem, może wszyscy chcą już weekendu i się nie odzywają hehehe
Ja tam pare rzeczy zrobiłam w domu, pobawiłam się z dziećmi i zaraz będą szli spać:shocked2:
Coś ostatnio nam to spanko nie wychodzi:dry:

Agutkę widzę, że Grześ wciągnął już całkiem, na nas już nie ma czasu :sorry2::-p;-);-);-)

A inne dziewczynki?:confused:

Phantas miała przeprowadzać rozmowę i nic się nie odzywa:sorry2:

Basia.J tez się zgubiła:confused:;-)

Ollka ostatnio w ogóle nas zaniedbuje;-)

Niunia12a, majus26 zapomniały?;-)

A mama Julci pewnie imprezuję, kurcze nie wiem dokładnie kiedy obchodzi urodzinki ;)

Analize piękną zrobiłam :szok::-D:-D:-D

A tak naprawdę to zastanawiałam sie co u Natki:sorry2::sorry2::sorry2:...

Do góry