reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzień dobry - ja w pracy - krótką przerwę sobie właśnie zrobiłam :-)

nie wyspałam się.

Dzisiaj mój "brat" (czyt: przyjaciel który wie o mnie wszystko) ze Szczecina przyjeżdża, będzie tylko jeden wieczór, nie widzieliśmy się już rok a mi się nie chce z nim zobaczyć. Cóż, nie mam wyjścia, wymyślę coś, że wcześnie muszę być w domku i najwyżej tylko coś zjemy na mieście.

Do tego @ się zbliża... brzuch mnie boli :sorry2:

aaa... poczytałam co pisałyście ale nie mam humoru by odpisywać :zawstydzona/y:

Cześć dziś. ;-)

Zuzia śpi,a G. dziś już wraca. :-) Moja niespodzianka odbioru Go nie wypali więc. :dry: :-p

Ja właśnie byłam ulepic wielkiego bałwana dla Mojej Córci,co by miała wesołą niespodziankę,jak wstanie,bo ma go zaraz przy oknie. :-) :-D

Zuzinka czuje się lepiej. :tak: Gorączki rano nie miała,mówi,że gardełko Jej nie boli,tylko nosek. ;-) W nocy obudziła się po 23,dałam Jej syropek na kaszelek,a o 5:40 obudził Ją znowu kaszel,no i strasznie chciała pić. Napiła się i poszła spać dalej wtulona w Mamusię. :-D :-)

reklama
Do góry