reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Czechow slicznie buciki.

myw tym roku odpuscilysmy adidaski, mala ma trampki i jeszcze jedne niskie buty wiec od razu kupilysmy wyzsze.
ona to najchetneij juz by wnich chodzila

Czehow fajne buciki:tak:ja dzisiaj tez chcialam kupic malemu buty,ale obeszlam chyba ze 6 sklepow i nic ciekawego nie znalazlam:no:moze na drogi tydzien cos znajde;-)

Dzien dobry

Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg

Wyspani?

My na szczęście tak :)

Miałam napisac co tam u nas.
Zniknełam bo... Mój ex z braku zajęć dokopał sie tutaj do wszystkiego co pisalam o sądzie itp. Ale nie ma tego złego... Bo uzgodniliśmy, że wyrazi zgode na pozbawienie go praw rodzicielskich, no i na powrót małego do mojego nazwiska :)
4 listopada sprawa w sądzie, a papiery do USC gotowe do podpisu i zaniesienia :)

Ja od lipca zaczelam naprawde swietna prace, jako sekretarka. Ale od poczatku sierpnia siedze w domu, bo skrecilam kolano. Caly sierpien przelezalam w lozku, teraz jakos sie telepie z kula u boku. Mam pęknięta łąkotke i czeka mnie operacja :)

A ogólnie to na luzie i powolutku sobie żyjemy :)

Buziaki dla Was i miłego dnia :)

cześć dołączam się z kawką w przerwie między sprzątaniem sobotnim a gotowaniem gulaszu;-) młody już lepiej, nocka ok więc zapowiada się sobota w parku bo pogoda cudna:-)

witaj Fioletka;-)

dobry wieczór

samotny sobotni wieczór mam :-( a powinnam imprezę urodzinową robić :-( dziś nie mam urodzin, ale jest to najbliższy weekend.
hmm

Martucha - gulasz robiłaś?? oj dawno nie robiłam - chyba czas by niedługo pojawił się u mnie na stole :-)
Ja dziś za to zupkę grochową pichciłam :-) na kostkach wędzonych (bo oczywiście żeberek wędzonych w sklepie nie było :crazy:) i na boczusiu. Och pychotka :-)

Fioletka - a co on taki ugodowy się nagle zrobił?? A alimenty płaci też tak chętnie?? Co do pracy to moje gratulacje :-) A jak tam babcia??

Fioletka - a co on taki ugodowy się nagle zrobił?? A alimenty płaci też tak chętnie?? Co do pracy to moje gratulacje :-) A jak tam babcia??

Alimenty komornik sciaga ;]... Praca tylko do grudnia, pozniej juz znowu bezrobocie. Po za tym pracowalam tylko miesiac, teraz juz drugi siedze na zwolnieniu lekarskim :-/... koszmar

Mialam dzisiaj nie przyjemna przygode, ale o tym jutro...dobranoc

reklama
k1.jpg

Kawusi? :)

My już wstaliśmy, mały w dobrym humorze bo z rana wycalowal mnie i wyściskał :D

Ja lekko nie wyspana, bo kolano boli a i maly przygrzmocil mi znowu w kregoslup :-/...

Jezeli dorwe kompa to odezwe sie pozniej

Miłego dnia :)

Do góry