reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Dorotka cieszę się ze wszystko dobrze, a jeszcze bardziej że już niedługo możesz urodzić :-).
Fantazja życzę Ci obyś już jutro na to ktg nie musiała jechać tylko prosto na porodówkę :-).

reklama
szopka, Dzagud dzięki za słowa wsparcia:D jak napisałam na czerwcówkolandzi epowinnam zostac rozwiązana w ciągu najblizszych 2 dni. No i dzieki za info o buteleczce:D

szopka, Dzagud dzięki za słowa wsparcia:D jak napisałam na czerwcówkolandzi epowinnam zostac rozwiązana w ciągu najblizszych 2 dni. No i dzieki za info o buteleczce:D
nasza kochana p.Sorgo zycze Ci powodzenia jutro i szczesliwego rozpakowania,oraz zebys szybko do nas wrocila z Eryczkiem w ramionach:tak::tak::tak:

Dziewczyny zycze Wam z calego serca wszystkiego dobrego, szczesliwego i zdrowego jak i zarazem szybkiego oraz malo bolesnego ropakowania sie !!obyscie mogly sie jak najszybciej cieszyc swoimi maluszkami :tak:i oczywiscie szybkiego powrotu do domu i formy !! zazdroszcze Wam ...:tak:

Iza dziekuję za linka czytałam to juz kilka razy jaki i inne forum na ten temat. Czy Twoja siostra będzie miała poród rodzinny bo w Wejherowie kosztuje on 250 zł! Tylko nie wiem ile kosztuje znieczulenie.

Kotek-bedzie miala porod rodzinny i szczerze powiedziawszy nie mam odzewu od rodzinki wiec chyba wlasnie sa na porodowce (oby, bo juz za dlugo biedulka sie meczy). Nic nie wiem o kosztach ale bede pewnie niebawem miala jakies informacje to Ci przekaze.

dziewczyny, od wczoraj po badaniu mam brunatna wydzieline na podkładce w raczej duzych ilościach... nie pamietam, ktora trzeba sie martwic, brunantna czy krwawa:confused: nie ma żadnych blon w tym. Nie wiem czy panikować i leciec do szpitala, gdzie znowu ma dyżur ten konowal co chcial mnie na prywatna wizyte umówić za 200PLN czy czekać do 17 jak jestem umówiona z moja lekarką...

reklama
Kurcze Sorga nie wiem jak to jest z ta krwia...a nie mozesz zadzwonic do sojej lekarki i sie spytac?bo zeby nam konowaly w kroczu grzebaly to nie chcemy!

A mi sie chyba wody sacza ,z podpaska chodze,ale nie w jakis duzych ilosciach...nie wiem czy to wody plodowe ,no ale co innego...siku? I jak tak sie beda saczyc caly dzien to co?do szpitala...pewnie mnie wygonia...To chyba jeszcze nie moment na szpital,moga sie saczyc prawda ? doradzcie prosze :***

Do góry