Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A tu podaję link do polskiej strony internetowej ze świetnymi ramkami- można wykorzystac jako prezent Fineko.pl tylko znowu nie wiem czy mi dobrze link wklei bo jak wiadomo po ostatnim razie miałam z tym problem :-)
Jak widzę te amieniające się suwaczki, to mnie dreszcz przechodzi! Przecież np. Martusi, Karolkowi został niecały miesiąc do PIERWSZYCH URODZIN!!! Trzeba zacząć kupować kartki Chyba na poczcie pani się zdziwi jak w sezonie "niekartkowym" będę tyle wysyłać
a ja już kupiłam i Pani w sklepie zrobiła wielkie oczy jak powiedziałam ile kartek poproszę i był problem bo te które najbardzie mi się podobały nie było takiej ilości!!!!
ja niestety nie bede robic roczku, chrzestna Izuni czyli moja siostra przyjedzie do Polski na 4 dni tydzień przed Izy roczkiem, a tatuś i chrzestny przyjadą tydzień po 1 urodzinach:-( wiec na urodzinki przyjadą tylko męża rodzice,wiec trudno impezki nie bedzie
za to jak Grzesiek zjedzie to wybieramy sie na 3-4 dni nad morze ( to tak zamiast przyjęcia urodzinowego, myśle że bedzie sie Izuni podobać):-)