reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

ell, ja to się cieszę, że sporo dzieciaczków ma Roczek przed Mikusiem ;-) Będę sie na Was wzorować! :-) Jeszcze nie myślimy, ale jak coś mi będzie przychodzić ciekawego do głowy, to oczywiście podzielę się z Wami.
Co do tortu, to na pewno będzie piekła Babcia Mikusia - moja mama przepysznie piecze :tak::-)

reklama
Stokrotki, my również bardzo dziękujemy za kartkę! Martusia oglądała karteczkę z wielkim zainteresowaniem, a jak ją wyjęłam z koperty, to tak się uśmiechała, jakby wiedziała o co chodzi :-)

I od nas karteczki mogą dojść z małym poślizgiem :zawstydzona/y: bo dopiero wczoraj wysłałam część- przepraszamy :zawstydzona/y:

Ja wysłałąm dzisiaj ale mam nadzieję że dojdą na czas :)
A ja ostatnio mam taki zamęt życiowy że będę myślała o roczku dopiero od niedzieli po pracy...ale mam nadzieję że tydzień wystarczy :)
Tort pewnie zamówimy jakiś typu autko czy misiu bo pod ręką nie mam nikogo kto by stworzył coś dobrego...
Ja na razie się napracowałam nad zaproszeniami, wyglądają tak :):

No i pochwalimy sie jeszcze pierwszymi prezentami - za duże na razie, ale cudne - w mój gust trafione idealnie, a co za tym idzie w Karolka też ;)

Baska, zaproszenie po prostu GENIALNE!!!!!!!! Szkoda ze nie jestem Ciocia Ola i nie dostane takiego jednego :-D:-D:-D
A ciuszki cuuuudne! Te z tigerkiem przede wszystkim....

Baśka zaproszenie cudne a ciuchy tez mi się bardzo podobają!!!
Alez dziewczyny się super przygotowujecie, u nas jakoś spokojnie, po pierwsze z racji jeszcze duzej ilości czasu, a po drugie będzie skromnie ... bo tylko ok max 10 osób razem z nami ... ale chetnie podpatrzę co wy powymyslacie i może troszke spapuguje :-) mam nadzieję że pozwolocie

Został mi tydzień dziweczyny i troszke,chyba muszę zacząc intensywnie myslaec,najgorsze ze jest tak strasznie goraco,chyba wszyscy sie poduszą na tych urodzinkach.Narazie kupilismy z mężem kubeczki plastikowe dla wszystkich dzieci i talerzyki z Kubuchem Puchatkiem,bo ostatnio za dużo szklanek straciłam przez trochę starszych przyjaciół Antosia. Także polecam wszystkim kupno plasticzków:)

reklama
Baśka super zaproszenie! Może nam pozyczysz swoje dzieło;-)

Do góry