reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

my dzisiaj wysłalismy kolejną turę karteczek:tak: mam nadzieję, że dotrą do wszystkich maluszków na czas, albo z niewielkim opóźnieniem, bo naprawdę to cudne uczucie znajdować dziennie coś w skrzynce.

U nas już prawie komplet, więc jeśli sie znajdą to tylko pojedyńcze sztuki i pozostaje czekać do przyszłego roku:happy:

Baska wasza karteczka to prawdziwe dzieło:tak::tak::tak:kobieto skąd wziełaś na to wszystko czas???

reklama
Pati ty się nie złość tylko tak jak Sylwia zrób dla Noemi drugą imprezkę u siebie w domku, zaproś znajomych i już. No i koniecznie nadrób zaległości na wątku ze zdjęciami, już dawno nie było tam naszej modelki.:tak:
U nas na roczku nie było tatusia, bo przyjedzie dopiero teraz w weekend, i w ramach imprezy roczkowej jedziemy z teściami i bratem męża (chrzestny Izy) na 4 dni nad morze, myślę że naszej małej jubilatce bardzo to się spodoba:-)

Irmaa imprezka bedzie jeszcze jedna w polsce jak pojedziemy na urlop:-D bedzie moja rodzina,znajomi napewno tez...

A Izuni napewno spoodoba sie nad morzem,szczegolnie babranie w piachu na plazy a i pewnie cala rodzinka bedzie zadowolona...

Co do zdjec to napewno cos w krotce bo jakos ostatnio czasu malo,zmeczona i leniwa cos jestem...Chyba za duzo atrakcji przez ostatni miesiac bylo :-D:-D:-D:-D:-D

no Pati rozleniwiłaś się okropnie, przyzwyczaiłaś nas do częstego oglądania twojej ślicznej Noemi a teraz co? do roboty moja droga, nie ociągać się tylko wklejać.
I daj znać na zastrzeżonych co tam u ciebie, mam nadzieję że powoli ci się wszystko normuje, choć takie sprawy to potrzebują czasu. No nic trzymam kciuki by wszystko było ok.

reklama
Do góry