reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

Ja teżjużobmyślam co zrobię Matiemu na imprezkę ktora będzie 8 lipca dopiero:tak:na prawie 20 osób:szok:Tort zamawiam ze zdjęciem ale jakie potrawy? Ciągle nad tym myślę:tak:

reklama
Acha i jeszcze sięzastanawiam nad fryzurą dla Matiego:tak:Bo chcę jakąs modną;-):-DBeckhama fryz już trochę z mody wychodzi :-)Muszę pooglądac męskie fryzury:tak::-D

Baśka, po placu zabaw to ja też wszędzie z Marcinkiem. Nawet na huśtawkę siadam razem z nim, bo nie ma takich dla małych dzieci, tylko zwykłe bez oparcia :-D Ale bardzo ciężka nie jestem, więc raczej nie popsuję dzieciom sprzętu :-D
Ania, my z dekoracji mieliśmy balony, serwetki w słoniki i stroik ze złotą jedynką i urodzinowym balonikiem.
Co do menu to ja się nastawiłam na zimne przekąski, bo przecież te upały zniechęcają do ciepłych dań:-D Na ciepło miałam tylko obiad i później gulasz w bułkach, a poza tym sałatkę z tuńczyka w muszlach, serowe kuleczki, jajka faszerowane, kanapeczki, koreczki i sałatkę makaronową. No i oczywiście lody - podałam z truskawkami i sosami.
Bardzo dziękujemy za kartkę Juleczkowi i Cichej - Marcinek długo ją oglądał, bo bardzo kolorowa :-)

Sandrunia ślicznie dziękuje za następne karteczki:-)

Zosi i jej mamie Marcie (Stokrotki)
Oleńce i jej mamie Ani (Aniasorsha)

i za prawdziwe rękodzieła

Karolkowi i jego mamie Magdzie ( Baska )cudny wierszyk łezka mi się pojawiła :tak:
Marcinkowi i jego mamie Asi (Mama Miarcinka )
NAPRAWDĘ BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY :tak:

Basia, moja Teściowa oglądała dziś karteczke od Was - bardzo jej się podobała :tak:
Wszystkie karteczki cały czas leżą na widoku i co jakiś czas sobie na nie zerkam a Miki przegląda:-)Ja uwielbiam pocztówki (kiedys zbierałam:zawstydzona/y:), kartki, listy, więc sama cieszę się z nich jak dziecko:-D

reklama
Ech dziewczyny, ja po prostu lubię piec i gotować, tylko że przy Marcinku nie bardzo mam na to czas :-D Ale na taką uroczystość trzeba było się postarać :-)

Karteczki u nas też cały czas na biurku i często je przeglądamy. A jak już będziemy znali wszystkie wierszyki i życzenia na pamięć ;-), przewiążę je wstążką i schowam do kartonika ze skarbami Marcinka. Mam tam już pamiątki od chrztu razem ze świecą i białą szatką, opaski na rączkę ze szpitala, pukiel włosków i takie tam różne drobiazgi :-)

Do góry