mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Dzięki Sumka - super :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja mam taki sposób na odciąganie dużych ilości... odciągam przed przystawieniem dziecka do piersi... początkowo ściągałamok 40 ml bo bałam się że pożniej dla dziecka nie starczy.. teraz ściągam ok 60-80ml i dalej daję cyca małemu... lepiej leci na początku gdy piersi są pełne a dziecko dokładniej wyciągnie.... trochę sobie dzięki temu rozkręciałam produkcjęA u nas problemy z kupa skończyły się właśnie odkąd raz dziennie jedzona jest zupa.:-)
Mam pytanie do mam sciagających mleko. Czy wam na początku też zdarzało sie tak mało odciagać, bo ja spróbowałam wczoraj tak żeby sie zorientować i z obu wyszło mi 40 ml. I ciekawa jestem czy to wina laktatora, tzn czy kupować nowy np elektryczny, czy po prostu "ten typ tak ma" i tylko Kuba potrafi zaklinać moje mleczarnie![]()
Piszecie że robicie kaszki na własnym mleku, no a ja nijak niemoge go odciagnąć![]()