reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
Kasia ja mam taki jak na zdjeciu które dolaczyła Pati
Sumka trzymam za słowo a swoja droga to chyba dodatkowo zakupie taki wiejski jak ty:-D
a i ja stałam sie fanka firmy Nuby:tak:

Miki na obiadek dostał dziś dorosły sloiczek Bobovity (po 12. miesiącu): meksykańska potrawka z warzywami. Nie spodziewałam się, że zje wszystko, bo było to bardzo gęste i bylo tego dużo 250g - zjadł:tak:I w sumie smaczne, bo próbowałam:rofl2:Polecam.
Poza tym bardzo polubił płatki kukurydziane na mleku - podjada mi jak jem:happy2:

A ja juz nie pamietam kiedy ostatni raz Noemi jadla sloiczek-nie ,no w sumie pamietam-ostatni i w sumie tylko jeden zjadla na urlopie w Polsce...w pierwszy dzien w sumie,a potem to tak zasmakowala w doroslych potrawach ze nawet sie balam sloiczki kupowac...Zreszta leza nawet jeszcze 3 w szufladzie ale nawet tego mlodej juz nie podaje...Wcina co my,az ejj sie uszy trzesa....Dzis nawet w MCdonaldsie ze mna frytki wcinala...:dull:
Ze sloiczkow kupuje tylko deserki,bo te jej bardzo smakuja:-)

U nas Mati nie je słoiczków też. Ostatnio to chyba 2 miesiące temu mu próbowłam dac to zaczął pluc i spojrzał na mnie tak jakbym zwariowała i jakby chciał powiedziec: co ty mi tu za podróbę jedzenia dajesz?:-D Je to co my :tak:Pati nasz uwielbia frytki i bułkę od kebaba, że o pizzy nie wspomnę:-D:rofl2::crazy:

Aniab-juz nie chcialam mowic o pizzy i kebabach bo powiedzcie ze fast foodami mloda karmie:-D
A jesli juz o pizzy mowa to zjadla mi lajza ostatnio pol normalnie...:szok:

reklama
Do góry