patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Pati a co zamiast mleka modyfikowanego...
Ania a zebym ja to wiedziala

My jednak narazie te jedna flache przed snem bedziemy zapodawac...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pati a co zamiast mleka modyfikowanego...
Baśka, u nas podobnie. Przecież pamiętacie, jak dawno zamieszczałam filmik, na którym Marcinek wciągał bułkę z serem... Teraz nic z tego, kanapkę muszę mu kroić na malutkie kwadraciki, wtedy zje. No i często wypluwa większe kawałki z zupek czy kaszek... Ja też myślę, że to jakiś okres buntu ;-)i niedługo minie.tylko ostatnio zawziął się na "nierzucie" czyli każdy kawałek który poczuje w buzi - większy kawał makaronu, chleba, nawet owoc z jogurtu - przesącza i wydłubuje - albo językiem wywala albo palcami z buzi wyciąga!!! wkurza mnie to strasznie bo normalnie kanapki nie zje!!! jedynie mięso rzuje i nie wypluwamam nadzieję że coś przejściowo sobie ubzdurał i to mu przejdzie bo przecież jadł takie rzeczy jak już był dużo młodszy!!!