reklama

Cos innego niz mleczko...

Kasiunka ja daję tylko swoje żarcie. Po słoiczkach ja wysypuje niestety (i to po każdym niestety). Królika mi załatwiła mama od jakiegoś gościa który choduje króliki dla dzieci. Mam dwa. Poporcjowałam i pomroziłam. Brokuly kupuje w skpeie ze zdrowa żywnośćią za 4 zł za maleńkiego brokuła. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Kabaczka, patisona kupiła mi moja babcia (z Kileczczyzny) - latała po znajomych i wyczaiła kto ma niesypane. Mam jeszcze od niej ziemniaki, buraki i dynię ale na razie nie daję bo te krostki zaczęły sie rozprzestrzeniac i wyszły jej na kostach suche placki. Ostanio (5 dni temu) wprowadziłam kabaczka ale jakoś mi się nie chce wierzyc żeby po tylu dniach była reakcja alergiczna????? Myślicie ze to możliwe??? Tak sie wkurzyłam..... Szczególnie ze żadnych innych objawów alergi nie ma :confused: :confused: :confused:

reklama
To moze byc od proszku, suchego powietrza, od czegos czego dotknela, ze malo popila itd. Jesli jest taka wrazliwa jest skora, to moze na kazde g.. reagowac.

Qurcze a Olek tez ma wysypke na policzkach, zaczerwienienie i takie jakby polakierowane... nie wiem od czego to....????????????
Sloiczki juz je od jakiegos czasu a dopierow niedawno go wysypalo... Najlepsze jest to ze ma tylko takie policzki a reszta cialka jest ladna bez zadnej wysypki... Juz nie wiem co robic... macie jakies masci sprawdzone na takie rzeczy???????

Ja żadnych maści nie stosuję. Używam tylko kremu specjalnego Emolium dla atopowego zapalenia skóry- jest b. dobry na te suche miejsca.

Wiem, że są maści sterydowe, ale ja uważam, że na nie w razie czego będzie jeszcze czas- na razie nie chcę, żeby skóra się przyzwyczaiła.

Mojego tez nie uczulaja tylko kiedys na początku miał takie policzki przez tydzien i wdawało mi sie, ze to po jabłku ale potem zaczełam dawac i nic wiec teraz je nawet zwykłe jabłka ze sklepu i nawet nie wiem czym pryskane bo nie wiem gdzie miałabym kupic zeby były ok...tak sobie mysle ze moze to było od winogron w soczku albo poprostu za duzo wypił jednego dnia:confused: nie wiem wiecej sie to nie powtorzyło...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry