reklama

Cos innego niz mleczko...

Jeśli chodzi o kaszkę to Ania uwielbia taką na wodzie i dodaję przetarte owoce do tego. Wcina aż jej się uszy trzęsą ;-) Obiadki ze słoiczków też jakoś zjada (jak jest głodna) No i muszą być koniecznie też mocno przetarte. Jeszcze będę teraz próbować dawać jej moje obiadki.

reklama
I@nka kubek z Aventu.

A ja mojej dzisiaj zrobiła sama obiadek i zjadła bardzo chętnie:tak: Ugotowałam pierś z indyka. Pokroiłam i blenderem zmieliłam. Osobno ugotowałam marchewkę i ziemniaczka- rozgniotłam widelcem, dodałam indyka i trochę puree misiowy ogródek:-D

Zjadła też kisielek z soczku gruszkowo-brzoskwiniowego- tu jestem w szoku:surprised:, bo soczku w życiu nie wypije.

Kasiunka my tez mamy kubek z aventu zielony ale nadal Młody nie chce z niego pić. Postanowiłam sama sprobowac sie napic i trzeba naprawde dobrze pociagnąc zebyt cos poleciało wiec moze ten nasz niekapek jest jakis do bani:confused: Albo to jest tak jak z piersią z niej tez trzeba sie napocic zeby cos sie napic:eek:

Nasza Ania też nie pije z niekapka. Jak na razie jej nie zmuszam.
A dzisiaj wspaniale zjadła barszczyk, który zrobiłam nam na obiad. Musiałam tylko bardzo dokładnie zmiksować, żeby nie było żadnych grudek. Cieszę się, że zjadła prawie tyle co owoców :-)

Zosia tez dzis miala na obiadek barszcz;) smakowal jej bardzo
a musze sie pochwalic ze zrobilam zapas na caly tydzien obiadkow robilam cale przedpoludnie zupki ogorkowa,z kiszona kapustka, ze slodka kapustka pekinska, z kasza jaglana, pomodorowa z ryzem brazowym;):) w sloiczki zrobilam i zagotowalam mam nadzieje ze wszytkie sie pozamykaly!!! gotowalam te sloiki ok 30 min myslicie ze sie pozamykaly??? ja sie dopiero ucze tego;)

reklama
a my szalaejemy tylko z owocami tak to wszystko daje malemu wg jak przystalo na wiek :-)
maly uwielbia najbardziej jagody...
czarownica czemu nie zamrozisz tych obiadkow bedzie proscie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry