• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
angie wydaje mi się, że dość długo, ale dokładnie ile to nie wiem. Trzeba by było zobaczyć ile mają terminu przydatności takie w opakowaniach w sklepie.
Ja dzisiaj zrobiłam Ani na obiadek brokuły z kurczakiem i odrobiną marchewki oraz pietruszki i jabłka. Nie zjadła zbyt wiele, bo była akurat u mojej babci i była bardziej zainteresowana gdzie jest, a nie tym co je ;-) ZObaczymy jak jej pójdzie jutro to jedzenie...:confused:

Olek juz coraz wiecej je naszych posilkow... gdy mamy zupke to mu ja miksuje i wcina... zaliczyl juz pomidorowa, ogorkowa, rosol, grzybowa, jadl tez pange no a nadewszystko uwielbia ziemniory z sosem... hihihihi...

Lilith super :-)
gluszek - to ciekawe z tymi zupkami jednodniowymi... Mojej nie robi roznicy.
Agusiaaa, super. To masz z glowy podwojne gotowanie! Ja Aluni ostatnio tez zmiksowalam zwykla ogorkowa i wcinala super. Dzis mam pomidorowke, ale chyba jej nie zrobie, bo ona ma swoj obiadek z mieskiem i brokulami, a ta pomidorowa na kostce jest :no:

sok z arbuza nie ma firmy kupuje abuza pestkuje, zgniatam tłuczkiem do ziemniaków potem przez sitko do butelki i jest.

a co do kiwi to dajecie całe z tymi czarnymi pestkami??
ja juz kilkakrotnie dawałam i gorzkie

u nas kiwi,banan, nektarynka i jablko lub gucha najlepszy zestaw
i zawsze slodkie:-)
ja daje kiwi z pestkami

jak tak czytam co Wy juz dajecie tym swoim pociecha to szok ja jeszcze nie odwazylam sie dac cosik z obiadku naszego :-( i chyba jeszcze dlugo nie dam, narazie je sloiczki albo mu gotuje tez bez przypraw i konserwantow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry