reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cos innego niz mleczko...

Serce się kraje, jak mimo tylu mozliwych, smacznych produktów dziecko musi ciągle jeść to samo-tego nie, tamtego nie....u Marcelinki tez znowu jakaś kaszka na plecykach wyskoczyła, ale najpierw wyeliminowałam dwie najbardziej podejrzane rzeczy, które mi podpadały-zakazałam w rodzinie dawać komukoliwiek Małej czekoladę wrrr oraz przestałam eksperymentowac z mlekiem sojowym no i zlazło, a też już się bałam bo bardzo nie chcę żeby to paskudztwo na plecach wróciło.I cieszę się, że oprócz mleka Marcelinka nie ma z niczy problemów, tylko jeszcze proszki i kosmetyki, ale to już mam opanowane.Mamy alergików musimy byc czujne, bo po roczku zmienia się często u dzieci reakcja na pokarmy i moze być tak, że to co do tej pory nie szkodziło zacznie i odwrotnie, dziecko bedzie mogło jeśc to co dotychczas uczulało.Trzeba uważać.

reklama
Kasiunka, mam dokladnie to samo. Powrot do sloiczkow i zadnych doroslych pokarmow dopoki mu skora sie nie ustabilizuje. Pokrecone to wszystko :/

Dzięki Abryz- ja znam te przepisy- próbowałam zrobić te naleśniki na Sinlacu czy ciasteczka, ale nic mi nie wychodzi- bez jajek- to po prostu nie chce się dobrze usmażyć ,a ciastka twarde jak skała:-p:baffled::dry:

Banany na razie też na czarnej liście:sick:

Dziewczyny jaką margarynę bezmleczną mogę jej dać???? Któraś z was podaje dzieciaczkom???
Pytałam się mojej pediatry, ale ona pow., że najlepiej masło- tylko, że ona bardzo bagatelizuje alergię Poli- a ja nie chcę marszu alergicznego!!!!:wściekła/y:

Moze lepiej bazuj na plynnych olejach roslinnych podobno margaryna to syf

z gory przepraszam wszystkich fanow margaryny :) i mandaryny tez ;)

W tym kalendarzu jest napisane że można już podawać zmielone bakalie lub orzechy. Tak prawdę mówiąc nie wpadłam na to zeby je zmielić inaczej bym już mu dała ;)) No i jest jeszcze miód - dobry też na przeziębienie i powoli można próbować

Aga

zgred no własnie ja równiez zaintrygowały mnie te orzeszki musze isc kupic i moze do jogurcików czy serków..... czy ktos juz daje takie specjały??

reklama
Do góry