• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Cos innego niz mleczko...

Natalcia dziwczyny zjadal swoja pierwsza zupke,samkowalo jej wiec bardzos ie ciesze,zjadla parwie caly sliczek,zostawilam moze z cztery lyzeczki jak na pierwszy raz to bardzo ladnie :happy: :happy: :happy: a jadla marcheweczke z ziemniaczkiem:tak:

reklama
Moja Ania też tylko na moim mleczku! Od środy, raz dziennie - po południu, jak jestem w pracy dają jej do odciągniętego mojego mleczka łyżeczkę kleiku ryżowego.

Amelka uwielbia: ziemniaczki z dynią, zupkę jarzynowa i marchewkę. Z owocami mamy gorzej jak do tej pory to smakują jej tylko banany, morele za kwaśne, jabłek nie znosi , ale tesutujemy dalej ...

oo to nie fajnie moze pozniej kate bedzie wcinal,albo inne owoce
Ewcia juz podajesz banana slyszalm,ze z tym owocem powinno sie czekac chyba do 7 miesiaca,no ale jak nic jje nie jest to fajnie niech je smacznie
Mandarynka to jest zachodu z tym odciaganiem

reklama
Kate nam też po jabłku wyszły jakieś plamki także narazie zerzygnowaliśmy, może jak będzie starsza albo wogóle... (ja niecierpie jabłek)
Maxin bananki są od 4 miesiąca, wg. oznaczenia na etykiecie z Hippa :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry