reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
Olaf wcinal dzisiaj kaszke ryzowa na wodzie i z wlasnorecznie przetartym jablkiem (przeze mnie, nie przez siebie;)))
i kupa juz poszla, co jest w ogole rewelacja, bo na poczatku z wrazenia ze przyjechalismy tutaj to robil jedna twarda meska kupe;)))) raz na 3 dni
teraz w miare codziennie standardowa niemowleca very plynna kupa wyciekajaca z pieluchy :)

Podobno gotowana marchewka jest zatwardzająca, ale surowa przetarta z jabłkiem dobra jest na zaparcia. Suszone śliwki będą na pewno odpowiednie, są takie w słoiczku z gerbera chyba.

z gerbera śliwki są na bank,bo mam:)a na rumianek tak jak mówisz głuszku,moja jest uczulona,przynajmniej kiedy przecierałma jej tym oczka,więc chyba jakby wypiła też nie byłoby fajnie:/ale na szczęscie nie mamy kłopotów z kupkami,bo wczoraj dwa razy sie cała obsrała:))))

U nas na kupę podziałały soczki - jabłkowy i jabłko z marchewką. Bidulka przez dwa dni się tak męczyła, że nawet czopki nie pomagały, a po soczkach się odblokowała i już idzie całkiem nieźle. Pediatra doradziła mi też gruszki dawać. No i śliwki też jak najbardziej.

reklama
a moze jabłka z owocami leśnymi?albo same owoce leśne???ja jej daje jabłka z moim mlekiem albo z mlekiem i soczkiem jabłkowym,czasem jeszcze kleiku trochę dodaje...taki mix

Do góry