reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cos innego niz mleczko...

A ja z innej beczki - dzis moj debiut :) Zrobilam Igiemu zupe :))) My tez ja zjedlismy. Chociaz maz uprzejmie stwiersdzil ze wyglada jak rzygi... Myslalam ze go udusze!!!

Ale zupa byla super zdrowa z kasza jeczmienna

Pa!

Aga

reklama
a powiedz tak nie na tremat Ignacy sioe 17 maja urodzil?

My zrobilismy 4 dni temu prowaokacje jogurtem naturalnym.2 dni dostawala po 2-3 lyzeczki i do dzis nic nie ma nawet kupki ladne.ja juz nic nie rozumiem.kiedys zjadla cokolwiek nawet slowik dla alergika i juz obsypana a teraz?

Oj dziewczyny podziwiam jak wy długo siedzicie przy kompie i późno chodzicie spać ;-) Ja bym już dawno odpadła:tak:

reklama
Kupiłam ostatnio mlodemu jogurt naturalny z danona dalam do tego owoce ale niestety nie chciala jeśc!! Wiec kupilam normalny jogurt z malinami z Danona i chyba mu dam. czy wy juz takie normalne jogurty dajecie? pediatra mi powiedziala zebym jeszcze Danonków nie podawała.
A macie jakies przepisy na obiadki?????

Do góry