reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cos innego niz mleczko...

Dziewczyny, słuchajcie, mam Bebilon Pepti, który kupiłam jak moja córcia miała podejrzenie o alergię... Całe szczęście nie ma jej, ale wiem, że inne dzieci niestety mają :( czy któras z Was używa, bo chętnie się pozbęde.. ??? ???
Jest nieotwarte i ma date waznosci do listopada 2007

P1050383.jpg

P1050386.jpg

Jakby co, piszcie na priva albo bezposrednio na adres wanda_22@o2.pl

reklama
Wandzia chętnie go od Ciebie kupię. Napisz tylko ile mam Ci pieniązków przelać...

Dziewczyny - ja mam do zbycia Nutramigen, z którego ubyła tylko jedna porcja mleka - bo Antoś nie chciał go pić... też chętnie kogoś obdarzę...

__---------------------------------------------

Dziewczyny chciałam powolutku - może od przyszłego tygodnia zacząć dodawać do wieczornego karmienia do mleka odrobinę kszaki lub kleiku ryżowego. Jakiego rozmiaru smoczka używacie do takich mieszanek?

Amelka od jakiegoś czasu budzi się w nocy na karmienie i to średnio 3-4 razy :p . Postanowiłam że dam jej pierwszy raz kaszkę, bo jak wiadomo butelka u nas odpada. Spróbuję jej dać kilka łyżeczek, mam nadzieję że jej nic nie będzie. Chociaż wszędzie jest napisane że po ukończeniu 4 miesiąca, a jeśli karmi się piersią to po 6 miesiącu. Trochę się boję. Dziewczyny na cycu, jakbyście mi poradziły ? padam na pysk :p

Ja jak pisze po 4 mies to daje po 4 mies!
Twierdze ze ci ludzie wiedza lepiej i jak od 4 to od 4!!
zreszta rozmawialm z jednym lekarzem i powiedzil ze jelitka brzuszek ....dziecka nie zawsze jest przygotowany na taki jedzonko wiec mam pzrestrzegac tego co napisane:) i tego sie trzymam

Ja mam butelki z Aventu ...

może któraś stosuje?

a jak nie to może kupię jedną butelkę canpolu i smoczek - kaszka do tego...

ja tez mam butle Aventu i nigdzie nie widzialam smoczkow "kaszka" moze ro trojprzeplywowe?? na tym 3 biegu by pasowaly do kaszki?! wiem ze np Rybcia to sama zrobila wieksza dziurke w smoszku!!

czarownica pisze:
Ja jak pisze po 4 mies to daje po 4 mies!
Twierdze ze ci ludzie wiedza lepiej i jak od 4 to od 4!!
zreszta rozmawialm z jednym lekarzem i powiedzil ze jelitka brzuszek ....dziecka nie zawsze jest przygotowany na taki jedzonko wiec mam pzrestrzegac tego co napisane:) i tego sie trzymam
Czarownica masz rację, ale Ci ludzie nie mieszkają ze mną i nie wstają 3-4 razy w nocy~! bo dziecko głodne........ :p Normalnie jestem jak zombie. Dzisiaj dałam pierwszy raz odciągnełam mleczkiem i zagęściłam kleikiem tak aby dało się zjeść łyżeczką. Zjadła 5 łyżeczek, potem zaczeła pluć. Jestem z niej dumna. Zaraz wkleje jak pięknie wyglądała ........... ;D

reklama
Do góry