reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cos innego niz mleczko...

Lilith - ale ci zazdroszczę - mój dzisiaj budził sie co pół godzinki w nocy - będe musiała pogadać z lekarką jak pójdę z nim w poniedziałek na szczepienie - bo za często je w nocy.

reklama
no dosc czesto....to spytaj czy nie mozesz mu podac kaszki ona strasznie zapycha...a ty bidulko wkoncu sie wyspisz.

lilith - właśnie - przydałoby sie - tylko sama nie wiem co by wtedy było z karmieniem piersią - czy przypadkiem bym nie straciła pokarmu. Fakt będę musiała pogadać - zbytnio sobie nie wyobrażam powrotu do pracy przy takiej ilości snu jak teraz. Znowu jak zacznę podawać kaszki - to stracę pokarm i zaczyna sie tzw. błędne koło :( :( :(

gosiek, wydaje mi sie ze pokarmu nie powinnas stracic. ja przez kilka tygodni karmilam go tylko w nocy (budzi sie tylko raz o 3-4) potem zaczelam go nieco czesciej przystawiac i znow mam dosc duzo pokarmu, na noc spokojnie mi starcza a w dzien go dokarmiam.

niewiem czy to ma sens ale ja mialam tak ze wogole nie karmilam a nawet bralam bromergon bo mialam taki nawal a i tak pokarm mialam przez miesiac! ze cochwilke lekarz musial przepisywac nastepne opakowania.

jej nie moge sie doczekać kiedy i ja będę juz swojej mogła coś podawać..poki co daję jej jabłuszko- ale tylko polizać troszkę..takie całe.ale trzymam wówczas

reklama
w moja udalo mi sie wcisnac az 150 ml kaszki takiej gestawej:) zobaczymy ile przespi zjadla ja o 20:)

a i nie pamietam na jakim to bylo watku ale zglaszam ze ta przesylka to faktycznie bylo to ze szpitala:)

Do góry