reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Asia, ja od zawsze mam z tym problem :zawstydzona/y: żebyś Ty zobaczyła moje 3 szafy ciuchów (połowę miałam na sobie raz, niektóre z metkami wiszą! :angry:)
córa będzie mieć podobnie :dry:

Ja mam niby 36, miałam przed ciążą, ale dziś nie wlazłam w ulubione koszule:p Ale tylko ze względu na brzuszek bo tak to mnie nigdzie nie rozsadziło;) Kurcze muszę sobie jakieś ubrania kupić bo mnie wkurza, że mam mało na jesień i zimę, dziś robiłam remament, niektóre już są takie co mi do ciąży nie pasują. A na lato to mam tyle ubrań, że w niektórych nie zdążyłam pochodzić;/

mi też, Bogu dzięki, tylko w brzuch poszło... no i trochę w biust, w biodrach natomiast się mniej zrobiło.

Mi w biust też trochę, ale w sumie zawsze miałam duży i przywykłam:p Ale zauważyłam, że ostatnio brzuszolek mi ładnie startnął:p

reklama
no ja teraz wlasnie bede sie brala za takie graty jak rzeczy do karmienia, kosmetyki, i inne takie pierdolki ...

Mea "rzeczy" do karmienia przecież już masz :-D Co ty chcesz jeszcze kupować? I gdzie? :-D

Zgadzam się w 100 % z Mamą Stacha (Mamą Stachą???- nie wiem jak odmienić Stacha to od imienia mamy czy synka?)
Wszystko do karmienie już masz,:tak::tak::tak: Bez sensu kupować inne rzeczy na zapas, jakby cokolwiek się nie sprawdzało (czego Ci nie życzę) wszystko od ręki może kupić Ci mąż- te rzeczy w sklepie są niewiele droższe niż w necie, a nawet z netu przyjdą w ciągu jednego dnia. Dobrze by było, żebyś miała rozeznanie w temacie, żeby nie szukać i niepotrzebnie tracić czas. Poza tym nasze dzieci też mają swoje charakterki i preferencje i nie raz zdarza się, że odpowiadają im inne rzeczy niż uważane przez nas za najlepsze i polecane. To taka moja mała opinia- choć powiem szczerze, że teraz są takie słodki buteleczki, że aż mnie kusi kupić choć jedną. A Misiek nigdy nie wypił nic z butelki ze smoczkiem, nigdy nie przełknął ani łyka sztucznego mleka, ale teraz ma 10 lat i jak dotąd nigdy nie brał antybiotyku ( nie wiem czy to było skutkiem karmienia piersią- na pewno pomogło) a pierwszy katar miał w wieku 3-4 lat i kaszel też.

Do góry