reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Ja to przeczucie mialam z pierwszym dzieckiem :tak:. Teraz z doswiadczenia ( porod przedwczesny) wole sie przygotowac szybciej a przesady mam w nosie ot co ! Podziwiam za wytrwalosc!

To moje pierwsze dzieciątko, więc może coś wspólnego jest :-)
Pracuję nad swoja psychiką oglądając zdjęcia cudeniek na forum, może mnie ruszy :-)

To moje pierwsze dzieciątko, więc może coś wspólnego jest :-)
Pracuję nad swoja psychiką oglądając zdjęcia cudeniek na forum, może mnie ruszy :-)

Nie przejmuj się, ja też jakoś bez przekonania robiłam większość zakupów. Bardziej podeszłam do tego praktycznie - musiałam kupić bo potem nie będę miała jak tego sprowadzić. Ale jakoś widok miniaturowych ciuchów nie robi na mnie wielkiego wrażenia, ot po prostu skurczone w praniu ;-):tak:. Pewnie gdyby nie czas to nadal miałabym tylko rzeczy podarowane... No, ale dla siebie też nie lubię kupować, bo nigdy nie mogę znaleźć nic cudownego - po prostu mam nieco spaczony gust ;-) Mam nadzieję, że z nadejściem dziecka coś mi się odmieni, bo na razie to... echhh...

My mamy już dla Myszki ubranka, co zostało to czapeczka na zimę, ale to w swoim czasie. A tak to dodatki typu 2 kocyki, kosmetyki itp., ale z ubrań niemalże wsjo już mamy. Tylko komody brakuje:p No a mebelki dla Małej zamawiamy końcem października. Na razie wsjo jest w workach i kartonie.

My mamy już dla Myszki ubranka, co zostało to czapeczka na zimę, ale to w swoim czasie. A tak to dodatki typu 2 kocyki, kosmetyki itp., ale z ubrań niemalże wsjo już mamy. Tylko komody brakuje:p No a mebelki dla Małej zamawiamy końcem października. Na razie wsjo jest w workach i kartonie.

no ja teraz wlasnie bede sie brala za takie graty jak rzeczy do karmienia, kosmetyki, i inne takie pierdolki ...

Ja tez mam full juz dla maluszka z ciuszkow bynajmniej do rozmiaru 74 :)
No moze brakuje mi jeszcze spiworka :)
A teraz bede szalec w innych potrzebnych rzeczach dla synka :)

reklama
Do góry