joanna82
Mama Patryka i Filipka
ja pewnie razem z toba na ten odwyk powinnam iscznając mnie to będę szaleć i za potrzebnymi i za tymi mniej...
no na odwyk by mi iść!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja pewnie razem z toba na ten odwyk powinnam iscznając mnie to będę szaleć i za potrzebnymi i za tymi mniej...
no na odwyk by mi iść!

dokładnie... tylko gorzej z tym pełnym portfelem![]()
posciel,przewijak i takie tam inne.Mogłabyś mi coś wysłać:-):-)Asia, ja od zawsze mam z tym problemżebyś Ty zobaczyła moje 3 szafy ciuchów (połowę miałam na sobie raz, niektóre z metkami wiszą!
)
córa będzie mieć podobnie![]()
Mogłabyś mi coś wysłać:-):-)
ja niestety nie noszę 36 
Co ty chcesz jeszcze kupować? I gdzie? 
no ja teraz wlasnie bede sie brala za takie graty jak rzeczy do karmienia, kosmetyki, i inne takie pierdolki ...
Mea "rzeczy" do karmienia przecież już maszCo ty chcesz jeszcze kupować? I gdzie?
![]()

Bez sensu kupować inne rzeczy na zapas, jakby cokolwiek się nie sprawdzało (czego Ci nie życzę) wszystko od ręki może kupić Ci mąż- te rzeczy w sklepie są niewiele droższe niż w necie, a nawet z netu przyjdą w ciągu jednego dnia. Dobrze by było, żebyś miała rozeznanie w temacie, żeby nie szukać i niepotrzebnie tracić czas. Poza tym nasze dzieci też mają swoje charakterki i preferencje i nie raz zdarza się, że odpowiadają im inne rzeczy niż uważane przez nas za najlepsze i polecane. To taka moja mała opinia- choć powiem szczerze, że teraz są takie słodki buteleczki, że aż mnie kusi kupić choć jedną. A Misiek nigdy nie wypił nic z butelki ze smoczkiem, nigdy nie przełknął ani łyka sztucznego mleka, ale teraz ma 10 lat i jak dotąd nigdy nie brał antybiotyku ( nie wiem czy to było skutkiem karmienia piersią- na pewno pomogło) a pierwszy katar miał w wieku 3-4 lat i kaszel też.