Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnie też coś zaczeło smyrać :-) I to zazwyczaj jak położe sie na lewym boku....Uczucie jest przecudne...coś tam sie rusza ale wiesz że to nie twoje jelita
Teraz sie cieszymy a jak nas skopie za kilka miesięcy po żebrach to już nam tak wesoło nie bedzie hehehe
moje maleństwo miało kilka dni przerwy ale od weekendu daje o sobie znać codziennie rano południe i wieczór. Czasami są to delikatnie puknięcia a czasami już mocne kopniaczki. Wczoraj to aż podskoczyłam :-)
ja też jeszcze nic nie czuję, a niby powinnam, bo już w tym tygodniu zazwyczaj czuje się ruchy, ale moja koleżanka była na usg w 22 tyg ciąży, tez nie czuła ruchów, a lekarz powiedział jej, że to różnie bywa, że właściwie od teraz może zacząć coś czuć więc ja ciągle czekam
Ja też jeszcze nie czuję ruchów ;( chyba, bo może nie potrafię odróżnić. Wydaje mi się, że to raczej jakieś ukłucia w brzuszek. Ale wkrótce napewno wątpliwości miną ;-)
A moja Dzidzia była wczoraj wieczorkiem wyjątkowo ruchliwa... Aż mi się taki uśmiech od ucha do ucha na twarzy się pojawił... Od dzisiaj powróciły bóle brzucha - te rozciągające, więc Maleństwo rozpycha się i rośnie ile wlezie
Dziewczyny nie martwcie się, moja przyjaciółka poczuła pierwsze ruchy dopiero na przełomie 21/22 tyg...
Jak widać kazdy ma inną teorię na to kiedy "powinno"poczuc sie pierwsze ruchy.Moja lekarka stwierdziła,ze jeśli wydawało mi się,ze coś czułam koło 18 tygodnia to trochę za szybko.