Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak średnio już na żądanie, bo gdyby tak było to by mi wisiał przy cycu cały dzień czysto rekreacyjnie. Minimalnie co 2 godziny, chyba, że jadł bardzo krótko i nie dojadł to oczywiście daje dokładkę paręnaście minut po karmieniuA czy karmicie jeszcze na żądanie czy macie już jakieś w miarę stałe pory? Bo u nas to raczej jest pełen spontan. Jedynie w nocy je zwykle ok. 2-3 i potem o 6. A w dzień to jak jej się spodoba.
Ja dostałam jeden jak byłam 8 tyg po porodzie, od tamtego czasu nic. Zbiera mi się juz od paru dni (czuje to, bo zaczynam ekscesy odwalać humorzaste) , ale nie chce jakoś przyjść, wczoraj tylko jakies plamienie dostałam i przeszlo po paru godzinach... Madziarena jak Cie to bardzo martwi to zawsze mozesz podskoczyc do dżinka :-) Ja się wybieram niedługo właśnie na cytologię, bo na wizycie popołogowej było jeszcze za wcześnie.Dziewczyny ja karmię piersią i dopajam na noc butlą i jeszcze okresu nie dostałam :/ czy jest tu jakaś dziewczyna co ma podobnie ?
Ja tak średnio już na żądanie, bo gdyby tak było to by mi wisiał przy cycu cały dzień czysto rekreacyjnie. Minimalnie co 2 godziny, chyba, że jadł bardzo krótko i nie dojadł to oczywiście daje dokładkę paręnaście minut po karmieniuPotem zabawiam go ile wlezie, ew. dam troche wody/herbatki - wicej niz 20ml i tak nie pije, aż minie co najmniej 2h. Bo efekt tego, ze jadł kiedy chcial byl taki, ze ciagle jadl mleko drugiej fazy (trzeba w koncu chociaz z 30 minut dac cycom odpoczynku,zeby znow bylo wodniste) i mial ciagle zaparcia. Od przedwczoraj zaczelam go przetrzymywac i dzis od razu poszła super wielka kupa :-)
Ja dostałam jeden jak byłam 8 tyg po porodzie, od tamtego czasu nic. Zbiera mi się juz od paru dni (czuje to, bo zaczynam ekscesy odwalać humorzaste) , ale nie chce jakoś przyjść, wczoraj tylko jakies plamienie dostałam i przeszlo po paru godzinach... Madziarena jak Cie to bardzo martwi to zawsze mozesz podskoczyc do dżinka :-) Ja się wybieram niedługo właśnie na cytologię, bo na wizycie popołogowej było jeszcze za wcześnie.
i tez juz myslalam ze wstreciucha przyjdzie bo czulam sie tak jak y piszesz a jej nie ma i nie ma
jak bylam u gina to jajniki czyste wiec na @ sie nie zanosi;-)i dobrze
jakos nie tesknie za nia
Dziewczyny ja karmię piersią i dopajam na noc butlą i jeszcze okresu nie dostałam :/ czy jest tu jakaś dziewczyna co ma podobnie ?
50 min??
mój jak jadł ok 10-15 to myślałam, że wieki je :-) Teraz tak 5 a raz na dzień i w nocy wisi 10-15, chyba się musi poprzytulać ;-D
@
Daniel też długo je, z 20 min.
Ja też jeszcze @ nie miałam. Jak karmiłam pierwszego syna to nie miałam aż do ukończenia karmienia czyli 1 rok i 5 m-cy :-) Liczę, że teraz też tak będzie.Dziewczyny ja karmię piersią i dopajam na noc butlą i jeszcze okresu nie dostałam :/ czy jest tu jakaś dziewczyna co ma podobnie ?
ja karmilam Alanka tak co 2 godziny nw nocy budził ię tak po 1 o ok. 3-4 ale od paru dni wszystko mu się pomieszało w nocy budzi się co chwilkę a dziś jadł w dzień co 4 godz.A czy karmicie jeszcze na żądanie czy macie już jakieś w miarę stałe pory? Bo u nas to raczej jest pełen spontan. Jedynie w nocy je zwykle ok. 2-3 i potem o 6. A w dzień to jak jej się spodoba.
ja karmię tylko piersie i okresu jeszcze nie miałam ale nie narzekam i wcale za nim nie tęsknięDziewczyny ja karmię piersią i dopajam na noc butlą i jeszcze okresu nie dostałam :/ czy jest tu jakaś dziewczyna co ma podobnie ?