• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cycowe mamy :)

help!!!

Laski ratunku. Jak nauczyć kaja jeść z butli mam avent- nie łapie; lovi- dławi się.
Nigdy nie dostawał z butli i teraz koszmar.
Chcemy wyjść z mężem do kina i nici.
Ewentualnie zabiorę go z sobą, tylko boję się, że się wystraszy w kinie (wiecie, głośno i ciemno)

help!!!

Takiego maluszka do kina nie zabierzesz:-( chyba że na specjalne seansy dla dzieci i rodziców jakie są np w multikinie;-)

Próbuj z butlami i smoczkami;-) miałam ten sam problem z Antkiem, wracałam do pracy a on ani butli ani smoka nie chciał, koszmar, przetestowałam wszystko i nic..... zostało tylko karmienie łyżeczką a po jakims czasie chętnie zaczął z niekapka aventu pić.

reklama
No to kupimy tomie tipka i niekapek.
Kurde, nie wiedziałam, że tak będzie.
A i J bez problemu z butli jedli :-/
Muszę zadzwonić do nas do multi ale u nas chyba nie ma :-(
Kapusta :-D

Moja jesli musi herbatke to pije z butelki canpola .. ;)
nic innego by nie wziela..
moze temu ze ten smoczek z butelki ma taki ksztalt jak jej smoczysko do ssania ;)

u nas było to samo z piciem z butleki... ale powoli z dnia na dzień dawałam Stasiowi po trochę mleczka w butlece i zaczał pic; ja miałam butelke lovi po akcji ze niechciał pic z butelki obiecałam sobie ze bedzie co jakis czas pił z butelki chociaz troszke mleczka zeby potem nie było cyrków ale niestety teraz juz 2 tygodnie niepił i boję sie co bedzie jak w tym tygodniu z babcia zostanie...

Moja jesli musi herbatke to pije z butelki canpola .. ;)
nic innego by nie wziela..
moze temu ze ten smoczek z butelki ma taki ksztalt jak jej smoczysko do ssania ;)

Kaj nie ma smoka właśnie:-/

u nas było to samo z piciem z butleki... ale powoli z dnia na dzień dawałam Stasiowi po trochę mleczka w butlece i zaczał pic; ja miałam butelke lovi po akcji ze niechciał pic z butelki obiecałam sobie ze bedzie co jakis czas pił z butelki chociaz troszke mleczka zeby potem nie było cyrków ale niestety teraz juz 2 tygodnie niepił i boję sie co bedzie jak w tym tygodniu z babcia zostanie...

On nigdy nie pił :-D

Mam patent- strzykawka z nurofenu, dziaŁa :-D

Co do butli to my też mamy tommee tippee i Maciek bez problemu załapał o co chodzi z butlą ;-) Seria close to nature ma takie smoczki kształtem przypominające pierś... możesz też wysmarować smoka swoim mleczkiem, żeby czuł twój zapach ;-)

A ja niestety chyba podzielę los mataki :-( Maciek malutko tyje, jest na 3-cim centylu i jeśli nie będzie poprawy do przyszłego poniedziałku to czeka nas dokarmianie :-(

Co do butli to my też mamy tommee tippee i Maciek bez problemu załapał o co chodzi z butlą ;-) Seria close to nature ma takie smoczki kształtem przypominające pierś... możesz też wysmarować smoka swoim mleczkiem, żeby czuł twój zapach ;-)

A ja niestety chyba podzielę los mataki :-( Maciek malutko tyje, jest na 3-cim centylu i jeśli nie będzie poprawy do przyszłego poniedziałku to czeka nas dokarmianie :-(

smarowałam, po 2gie daje swoje mleko odciągnięte butle też mam obydwie dla "cycowych" dzieci i nic. Tylko strzykawka

Na 3 centylu? To ile on waży??

reklama
smarowałam, po 2gie daje swoje mleko odciągnięte butle też mam obydwie dla "cycowych" dzieci i nic. Tylko strzykawka

Na 3 centylu? To ile on waży??

Hmmm, może próbuj co kilka dni to się w końcu przełamie. W sumie to najlepiej by było żeby twój mąż podał mleczko a Kaj nie miał cię w zasięgu wzroku ;-)

A Maciek waży 5840g ;-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry