Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JaFaktycznie na cycowym jakieś rzadkie te kaszki się robią.Przerabiałam to przy starszej córce.Chyba już tylko ja pozostałam na samym cycu .Jest ktoś jeszcze?
Ja robię na swoim, ponieważ obydwoje z mężem jesteśmy alergikami pokarmowymi i żeby zmniejszyć ryzyko alergii u Maćka za namową pediatry i dziewczyn ;* postanowiłam dawać na swoimTo ten kleik na modyfikowanym mabyć czy na swoim może? Bo już sama nie wiem
Co prawda Maciek nie przysypia całej nocy, budzi się około 4.20-4.40 i później około 7.30-8, to ja i tak jestem z efektu bardzo zadowolona ;-)
dobrze pamiętam?

Wychodzi bardzo rzadkie ;-) a nie musisz szukać mleka modyfikowanego ponieważ niektóre kleiki i kaszki są już od razu na mleko mod... trzeba tylko zalać je wodą ;-)kleiki kaszki podajemy na mleku modyfikowanym, bo na naszym cycowym nie wychodz dobra konsystencja z tego co zrozumiałammusze więc poszukać jakiegos mleka modyfikowanego.
My na wagowej spadliśmy do 1-szego centylaA że jest na środku siatki to widocznie cyc mu starcza![]()
ale wzrostowo 50-ty ;-)
... ma takie słodkie pultasy do całowania co skrzętnie wykorzystuję 
Hm... A my jeszcze cycowe... Tzn tylko cycowe bo ja nie wiem jak kiedy i czym mam kleik podać. Nosz kurcze... Zrobiłam jej wczoraj 40 ml i nic z tego nie wyszło- chyba za szybko się zniechęciłam bo stwierdziłam że jak nie to nie i już. Odstawiłam i wylałam. Może w weekend się przemogę bo pediatra powiedziała że już mam zacząć zabawę z kleikiem. Wszystko inne na razie zabronione bo jakaś tam alergia na coś jest a nie wiadomo na co![]()
ja już wprowadziłam kleik ryżowy na noc na mleku mod.
robię 120 ml. /alanek zjada ok. 90ml. (dziś tylko 60ml.) i potem daję jeszcze cyca
chyba żle robię nie powinnam dawac już piersi bo to bez sensu w taki sposób nigdy nie oduczy się od cyca
dobrze myślę???
tylko co z piciem no bo na cycu nie daję nic a jak wprowadzam mod. mleko to dawac wodę ???
dziewczyny ja dobrze zrozumiałam, że mojego mleka cycowego nie zagęszcze kleikiem? kiedys chciałam podać młodemu mleko mod ale mega wymiotował po nim dałam mu enfamil czy jakos tak
bo kleik jest koniecznym etapem diety? moj J ma krecioła na punkcie modyfikowane mleka, tak jak nasza elizanie chciał nigdy podawać, bo przeciwciała, przeciwciała..
Ja
I chyba Anoola, Nessi, może ktoś jeszcze. To ten kleik na modyfikowanym mabyć czy na swoim może? Bo już sama nie wiem
Wychodzi bardzo rzadkie ;-) a nie musisz szukać mleka modyfikowanego ponieważ niektóre kleiki i kaszki są już od razu na mleko mod... trzeba tylko zalać je wodą ;-)