reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

Ja bym z checia sie gdzies wybawila, odstersowala, rozluznila itp. Wcale nie uwazam ze nie powinnam, ze nie wypada. Jestem mama- tak, ale czy to oznacza ze mam sie zamknac w 4 scianach i byc kura domowa?? Uwazam ze kazdemu nalezy sie cos od zycia, wiadomo ze nie bede imprezowac co weekend, upijac do nieprzytomności i takie historie ale wypad do klubu, na drinka czy dwa :-p:-p Myśle ze nawet jest to wskazane dla zdrowia psychicznego wszystkich mam amen.

reklama
Suknie wieczorowe - CATERINNE - na miarę, kolory (1160673896) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Podoba Wam się ta różowa sukienka(na wesele szukam).

Interesuja mnie sukienki wyłacznie z tylko jednego salonu własnie z tego co jest ta suknia.

Prosze o opinie , bo czas ucieka a ja nadal bez kiecki

Również uważam że na bal karnawałowy owszem, ale nie na wesele.:no:
W zeszlym roku na weselu brata A jedna była w bardzo podobnej, czerwonej i do dzis jest KITEM imprezy...po prostu nie dość że kiepsko w niej wyglądała to ten krój absolutnie nie na tą okazję...

Wyjatkowa nie podoba mi sie ta sukienka. Ja wole klasyczne i stonowane . Róż :no:
Co do klubu-wiem , ze nie ten watek- to pozwole sie zToba nie zgodzic mam 23 lata i zamierzam bawic sie z mezem na imprezach.Moim zdaniem wszystko jest w porzadku dopoki tzw.biba nie dezorganizuje na drugi dzien obowiazkow matczynych.
Czy mamuska nie moze na jeden wqieczor w miesiacu potancowac sobie, oderwac ...nie rozumiem

Może, może i to nawet co sobotę jak ma taką możliwość:tak: imprezy nie równa się alkohol. Martolinka zresztą też dobrze prawi;-) To jest nawet potrzebne-takie odreagowanie co jakiś czas.

dziewczyny.....

jakie dodatki do tego typu sukienki ??

aaa.jpg

na chrzest <bede gosciem a nie matka chrzestna ;P> a no i nie chcialabym nowych butów bo to wiekszy koszt ... a mam odkryte białe, złote i brazowo-złote na podsówce i zakryte czarne ... myslalam ze moze np żółty pasek ?? czy będzie zbyt krzykliwe ??

dziewczyny.....

jakie dodatki do tego typu sukienki ??

Zobacz załącznik 269392

na chrzest <bede gosciem a nie matka chrzestna ;P> a no i nie chcialabym nowych butów bo to wiekszy koszt ... a mam odkryte białe, złote i brazowo-złote na podsówce i zakryte czarne ... myslalam ze moze np żółty pasek ?? czy będzie zbyt krzykliwe ??
no móglby być żółty pasek ale wtedy jakie buty? zakryte czarne?
Może biały pasek i kolczyki i odkryte buciki białe? tylko bardzo stonowane to będzie

Jak chcesz załozyć zakryte buty to ja bym jakiś żywy, pastelowy kolorek wybrała - różowy albo turkusowy

a te klapki złote to jaki złoty? Jasny czy ciemny, stare złoto?

ale i teraz są przeceny na klapki Ja dziś dałam za klapki inblu 20zł
i kupiłam sobie też kalosze do kolan, czarne w różowe kwiatki, na pewno zrobię furorę ;)

reklama
Do góry