reklama
Chcę się ściąć! Powiedzcie jak!!!
Na pewno zostanę przy blond-pasemkach, odrosty muszę dorobić, chociaż kuszą mnie jakieś odlotowe pasemka, ale do blondu nie wiem co pasuje żeby śmiesznie nie wyglądać?
No i zawsze cieniowałam, ale teraz chcę jakoś fajnie
O coś takiego mi się podoba http://kolorowo2222.pinger.pl/
Na pewno zostanę przy blond-pasemkach, odrosty muszę dorobić, chociaż kuszą mnie jakieś odlotowe pasemka, ale do blondu nie wiem co pasuje żeby śmiesznie nie wyglądać?

O coś takiego mi się podoba http://kolorowo2222.pinger.pl/
Ostatnia edycja:
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Chcę się ściąć! Powiedzcie jak!!!
O coś takiego mi się podoba Zdrowie i uroda - blog dostępny pod adresem kolorowo2222.pinger.pl
Dziunka tej babce co pokazalas na fotce doczepialismy wlosy w salonie w ktorym kiedys pracowalam

Mysle ze taka fryzurka by Ci pasowala. a co do pasemek to do blondu jednynie jakis karmel lub czekolada
kilolek
podwójna listopadowa mama
a jak często powinnam chodzić i po jakim czasie zwiększać dawkę? z efektem mi się nie spieszy, zeby ładnie wyglądac na latoKilolek zacznij solarium od np 3 min, pozniej 5, i zwiekszaj czas. Mozesz tez kupic sobie jakis balsam w salonie solarium zeby tak skory nie wysuszac.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
a jak często powinnam chodzić i po jakim czasie zwiększać dawkę? z efektem mi się nie spieszy, zeby ładnie wyglądac na lato
Kilolek ja bym zastosowala przynajmniej 2/3 dni przerwy miedzy wizytami pierwszy tydzien po 3 min i z kazdym tyg dokladala po 2/3 min. Pomalutku bedziesz przyzwyczajac skore do opalania, tak jak pisalas nie zalezy Ci na szybkiej opaleniznie wiec malymi kroczkami do celu
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Chodze na solarium tylko wtedy kiedy na ciele pojawia mi się najmniejszy slad , pojedynczej tzw. łuski . Boję się , ze musiałabym sie użerac sie z ta chorobą jak moja mama i siostra . Bardzo solarium nie lubie , bo boje sie , ze zatrzasne sie .
Myslałam jednak zeby przed wakacjami choc troche przyrumienic sie. nie po to sie odchudziąłm zeby teraz nie ubrac krótszej spódniczki
Myslałam jednak zeby przed wakacjami choc troche przyrumienic sie. nie po to sie odchudziąłm zeby teraz nie ubrac krótszej spódniczki
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Chodze na solarium tylko wtedy kiedy na ciele pojawia mi się najmniejszy slad , pojedynczej tzw. łuski . Boję się , ze musiałabym sie użerac sie z ta chorobą jak moja mama i siostra . Bardzo solarium nie lubie , bo boje sie , ze zatrzasne sie .
hahaha dobre z ta spodniczka
No i mam zamiar w tym roku kupic rower i krzeselko dla Olivera takze bedziemy aktywnie smigac ;-) moze wyrobie sobie choc czesc miesni udowych i posladkowych ;-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
hehehe a ja myślałam, ze raz w tygodniu wystarczyKilolek ja bym zastosowala przynajmniej 2/3 dni przerwy miedzy wizytami pierwszy tydzien po 3 min i z kazdym tyg dokladala po 2/3 min. Pomalutku bedziesz przyzwyczajac skore do opalania, tak jak pisalas nie zalezy Ci na szybkiej opaleniznie wiec malymi kroczkami do celuPozniej kiedy juz bedziesz miala podklad to mozna czesciej ale minimum 24h odstepu musi byc ;-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
hehehe a ja myślałam, ze raz w tygodniu wystarczy![]()
Kilolek moze i wystarczy ale na moj rozum to w ciagu tygodnia zluszczy sie nam ta opalona warstwa skory hehehe co innego gdy sie jest juz mocno opalonym to kilka warst jest ciemniejszych.... nie wiem moze kto inny sie wypowie dokladniej heheh ;-)
reklama
Kilolek ja bym na twoim miejscu poszła na poczatku 3x w tygodniu po 3 min, w nastepnym po 5 min, pozniej np 7 min , a do utrzymania opalenizny 2x na tydzien. Inaczej to bez sensu bo co sie opalisz to do nastepnego razu ci zejdzie, to takie bledne kolo.
Ja kiedys jak chodzilam, to najpierw na 7 min, za 2dni juz 10min, i tak 3x w tygodniu, dla utrzymania opalenizny 1 raz w tyg na 10min. Moja skora jest podatna na opalanie, nie schodzi mi skóra, opalam sie na brazowo. Ojej chyba po wyplacie kupie sobie karnet na solarium ;-)
Ja kiedys jak chodzilam, to najpierw na 7 min, za 2dni juz 10min, i tak 3x w tygodniu, dla utrzymania opalenizny 1 raz w tyg na 10min. Moja skora jest podatna na opalanie, nie schodzi mi skóra, opalam sie na brazowo. Ojej chyba po wyplacie kupie sobie karnet na solarium ;-)
Podziel się: