reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

Kilolek zacznij solarium od np 3 min, pozniej 5, i zwiekszaj czas. Mozesz tez kupic sobie jakis balsam w salonie solarium zeby tak skory nie wysuszac.

reklama
Chcę się ściąć! Powiedzcie jak!!!

Na pewno zostanę przy blond-pasemkach, odrosty muszę dorobić, chociaż kuszą mnie jakieś odlotowe pasemka, ale do blondu nie wiem co pasuje żeby śmiesznie nie wyglądać?

No i zawsze cieniowałam, ale teraz chcę jakoś fajnie:tak:

O coś takiego mi się podoba http://kolorowo2222.pinger.pl/

Ostatnia edycja:
Chcę się ściąć! Powiedzcie jak!!!

Na pewno zostanę przy blond-pasemkach, odrosty muszę dorobić, chociaż kuszą mnie jakieś odlotowe pasemka, ale do blondu nie wiem co pasuje żeby śmiesznie nie wyglądać?

No i zawsze cieniowałam, ale teraz chcę jakoś fajnie:tak:

O coś takiego mi się podoba Zdrowie i uroda - blog dostępny pod adresem kolorowo2222.pinger.pl

Dziunka tej babce co pokazalas na fotce doczepialismy wlosy w salonie w ktorym kiedys pracowalam :) Nazywa sie Karina i jest modelka ;-) Obciecie jest super tylko musisz pamietac ze na dole nie zostanie Ci duzo wlosow bo cale cieniowanie opiera sie na gorze wiec wybierz sie do naprawde zaufanej fryzjerki bo latwo spierniczyc takie obciecie ;-) a tu masz fote jej po przzedluzeniu :p
karina_after.jpg

Mysle ze taka fryzurka by Ci pasowala. a co do pasemek to do blondu jednynie jakis karmel lub czekolada :D napewno ciemne odcienie ;-)

Kilolek zacznij solarium od np 3 min, pozniej 5, i zwiekszaj czas. Mozesz tez kupic sobie jakis balsam w salonie solarium zeby tak skory nie wysuszac.
a jak często powinnam chodzić i po jakim czasie zwiększać dawkę? z efektem mi się nie spieszy, zeby ładnie wyglądac na lato

a jak często powinnam chodzić i po jakim czasie zwiększać dawkę? z efektem mi się nie spieszy, zeby ładnie wyglądac na lato

Kilolek ja bym zastosowala przynajmniej 2/3 dni przerwy miedzy wizytami pierwszy tydzien po 3 min i z kazdym tyg dokladala po 2/3 min. Pomalutku bedziesz przyzwyczajac skore do opalania, tak jak pisalas nie zalezy Ci na szybkiej opaleniznie wiec malymi kroczkami do celu :) Pozniej kiedy juz bedziesz miala podklad to mozna czesciej ale minimum 24h odstepu musi byc ;-)

Chodze na solarium tylko wtedy kiedy na ciele pojawia mi się najmniejszy slad , pojedynczej tzw. łuski . Boję się , ze musiałabym sie użerac sie z ta chorobą jak moja mama i siostra . Bardzo solarium nie lubie , bo boje sie , ze zatrzasne sie .
Myslałam jednak zeby przed wakacjami choc troche przyrumienic sie. nie po to sie odchudziąłm zeby teraz nie ubrac krótszej spódniczki

Chodze na solarium tylko wtedy kiedy na ciele pojawia mi się najmniejszy slad , pojedynczej tzw. łuski . Boję się , ze musiałabym sie użerac sie z ta chorobą jak moja mama i siostra . Bardzo solarium nie lubie , bo boje sie , ze zatrzasne sie .
Myslałam jednak zeby przed wakacjami choc troche przyrumienic sie. nie po to sie odchudziąłm zeby teraz nie ubrac krótszej spódniczki

hahaha dobre z ta spodniczka :D Ja po powrocie z PL wracam na dietke, kupilam sobie jeansy na ebayu i za male sa :( przeliczylam sie z waga hehehe takze mam cel by wbic sie w nie w polowie wiosny ;-)
No i mam zamiar w tym roku kupic rower i krzeselko dla Olivera takze bedziemy aktywnie smigac ;-) moze wyrobie sobie choc czesc miesni udowych i posladkowych ;-)

Kilolek ja bym zastosowala przynajmniej 2/3 dni przerwy miedzy wizytami pierwszy tydzien po 3 min i z kazdym tyg dokladala po 2/3 min. Pomalutku bedziesz przyzwyczajac skore do opalania, tak jak pisalas nie zalezy Ci na szybkiej opaleniznie wiec malymi kroczkami do celu :) Pozniej kiedy juz bedziesz miala podklad to mozna czesciej ale minimum 24h odstepu musi byc ;-)
hehehe a ja myślałam, ze raz w tygodniu wystarczy :D

reklama
Kilolek ja bym na twoim miejscu poszła na poczatku 3x w tygodniu po 3 min, w nastepnym po 5 min, pozniej np 7 min , a do utrzymania opalenizny 2x na tydzien. Inaczej to bez sensu bo co sie opalisz to do nastepnego razu ci zejdzie, to takie bledne kolo.

Ja kiedys jak chodzilam, to najpierw na 7 min, za 2dni juz 10min, i tak 3x w tygodniu, dla utrzymania opalenizny 1 raz w tyg na 10min. Moja skora jest podatna na opalanie, nie schodzi mi skóra, opalam sie na brazowo. Ojej chyba po wyplacie kupie sobie karnet na solarium ;-)

Do góry