reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

reklama
Ostatnia edycja:
ooo śliczne! Mi też by się przydała wymiana bielizny ale poczekam jeszcze trochę. Znalazłam jakies stare staniki, kiepsko leżą ale na razie muszą być, szkoda kasy

zrobiłam sobie maleńka przyjemnośc i kupiłam kolczyki i bransoletke czarno-fioletowe
Bi-Artist* GRUBA BRANSOLETKA - PERŁA (1427744081) - Aukcje internetowe Allegro
*Bi-Artist* kolczyki DŁUGIE WINOGRONA (1427743835) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy jak to na żywo będzie wyglądać

chciałabym zacząć na solarium chodzić. Może mi ktoś doradzi jak się do tego zabrać żeby mi skóra nie zeszła, jak to rozsądnie rozplanować?

biżuteria śliczna :)

kilolku - nie szkoda ci skóry na tym solarium ? ja byłam w solarce 3 razy w życiu po 5, max 7 minut i muszę powiedzieć że nie cierpię tego i nigdy więcej nie pójdę. Mam cały czas uczucie jakbym się smażyła i starzała :/

reklama
Ja uwielbiam solarium, moglabym lezec pod lampami godzinami. I nie mowie tu o opaleniznie tylko o samym prazeniu sie w ciepelku :D Chodze tylko wiosna przed wakacjami lub jakas wazna impreza. wole naturalne sloneczko :)

Ja dzis wyskoczylam na miacho i kupilam sobie kozaczki i plaszczyk ;-) mezus zarobil dodatkowo i sie podzielil. wrocil z pracy i kazal mi doslownie isc na miasto :D

Kilolek sliczna ta bizuteria :)

Maxwell biustonosze bardzo sexi :) tez by mi sie przydal choc na moje babelki to powinnam szukac na dziecieco-mlodziezowym dziale ;-)

Do góry