Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chcę się ściąć! Powiedzcie jak!!!
Na pewno zostanę przy blond-pasemkach, odrosty muszę dorobić, chociaż kuszą mnie jakieś odlotowe pasemka, ale do blondu nie wiem co pasuje żeby śmiesznie nie wyglądać?
No i zawsze cieniowałam, ale teraz chcę jakoś fajnie
O coś takiego mi się podoba Zdrowie i uroda - blog dostępny pod adresem kolorowo2222.pinger.pl
a jak często powinnam chodzić i po jakim czasie zwiększać dawkę? z efektem mi się nie spieszy, zeby ładnie wyglądac na latoKilolek zacznij solarium od np 3 min, pozniej 5, i zwiekszaj czas. Mozesz tez kupic sobie jakis balsam w salonie solarium zeby tak skory nie wysuszac.
a jak często powinnam chodzić i po jakim czasie zwiększać dawkę? z efektem mi się nie spieszy, zeby ładnie wyglądac na lato
Chodze na solarium tylko wtedy kiedy na ciele pojawia mi się najmniejszy slad , pojedynczej tzw. łuski . Boję się , ze musiałabym sie użerac sie z ta chorobą jak moja mama i siostra . Bardzo solarium nie lubie , bo boje sie , ze zatrzasne sie .
Myslałam jednak zeby przed wakacjami choc troche przyrumienic sie. nie po to sie odchudziąłm zeby teraz nie ubrac krótszej spódniczki
hehehe a ja myślałam, ze raz w tygodniu wystarczyKilolek ja bym zastosowala przynajmniej 2/3 dni przerwy miedzy wizytami pierwszy tydzien po 3 min i z kazdym tyg dokladala po 2/3 min. Pomalutku bedziesz przyzwyczajac skore do opalania, tak jak pisalas nie zalezy Ci na szybkiej opaleniznie wiec malymi kroczkami do celuPozniej kiedy juz bedziesz miala podklad to mozna czesciej ale minimum 24h odstepu musi byc ;-)
hehehe a ja myślałam, ze raz w tygodniu wystarczy![]()