reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czas dla mamy

reklama
Nie pamiętam gdzie ale tu odpiszę. Któraś z Dziewczyn pytała o rajstopy w sprayu. Ja mam loreala.Kupiłam na allegro.Są super. Mi nogi słabo się opalają a po nim mam ekstra opalone . :-)

Ostatnia edycja:
moja sukienka. z paskiem i bez paska
Zobacz załącznik 364539Zobacz załącznik 364540
jestem potargana i zziajana, bo wlaśnie wrocilam z targu (rowerkiem) :D

edit: faktycznie grubo

trcohe pozno jak zawsze ale:)

ja widze cie w czyms takim:
SUKIENKI SUKIENKA KOPERTOWA 36/38/40/42 WIOSNA (1660366927) - Aukcje internetowe Allegro
UROCZA SUKIENKA KOPERTOWA KRÓTKI RĘKAW (1655430169) - Aukcje internetowe Allegro

i zdecydowanie ostre kolory czyli czerwien, turkus plus fajne dodatki:)

wiecej dekoldu i wg mnie spodniczka/sukienka za kolano:)

kilolku ja proponuje o takie:

EKSPRESOWA WYSYŁKA !!! NISKA CENA_42__36-42_KOLORY (1669869565) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

SUKIENKA PRETTY !!!! ^^^^42^^^^^36-44^KOLORY !!! (1680215337) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

one są wcięte w talii i ładnie modelują sylwetkę a poprzez te marszczenia fałdek nie będzie widać mam koleżankę która ma podobny model stosowała dietę ma nadmiar skóry i wystąpiła w podobnej na sylwestra i wyglądała super i jeszcze chciałam napisać że koniecznie do tego zgrabne wysokie szpileczki które wydłuża sylwetkę i będzie suuuper

tutaj jeszcze kilka sukienek ale to takie do pracy bądź wizytowych:

Elegancka Sukienka z paskiem Szara XL 42 / 816 (1668805077) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

SUKIENKA Z KRÓTKIM RĘKAWEM HIT - roz 42 GREAT SHOP (1662352533) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

RIVER ISLAND NOWA ołówkowa ROZM 16/42 (1673711173) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

jeszcze chciałam napisać że na fotkach które wstawiłaś super się z paskiem w tej sukience prezentujesz
a gdybyś chciała kupić taką podfruwajkę chodzi mi o tą rozszerzaną bardzo do dołu od biustu) to nie kupuj i popatrz na zdjęcie z przedk kilku stron masz założoną wcale nie szeroką sukienkę a z paskiem wygląda dużo lepiej
pamiętam że kiedyś martolinka pisała że w satynie trudno jest dobrze wyglądać ja myślę że trudniej dobrze wyglądać w takiej "podfruwajce" ja nosze rozmiar 34 i chciałam taką kupić na wesele a jak ją przymierzyłam to czułam się w niej o parę rozmiarów większa...

strasznie chyba namotałam :-)

Dzięki, tylko ja się nie mieszczę w proste sukienki, bo mam za duży brzuch,musze dużo większe kupować. Tą czarno-białą 44 kupiłam i bez bolerka widać, ze za szerokaw ramionach i od paska mocno marszczona
Tak w ogol to rozwazam czy nie isc w niej na to wesele. To nie rodzina, nawet ludzi nie znam (od A.z pracy) nie musze się chyba tak specjalnie stroic. Z resztą wcale isc nei chce, to juz inna sprawa. A ta sukienka jest taka cienka, bawelniana i bez podszewki

bo ja lubię sukienki, lepiej w nich wyglądam, wolę, bo mi w nich chlodniej (a jest mi zawsze potwornie gorąco) no i w ogolnym rozrachunku wychodzą najtaniej

reklama
Do góry