reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Dziunka bliznę można zacząć smarować jak nie bedzie już strupków.Ja smarowałam cepanem.
I jeszcze sobie przypomniałam że czytałam gdzieś ostatnio że kaczy chód u dzieci do 3 roku jest ok.Potem trzeba rehabilitować.
I jeszcze sobie przypomniałam że czytałam gdzieś ostatnio że kaczy chód u dzieci do 3 roku jest ok.Potem trzeba rehabilitować.
gosiulek73
mama K&K&A
Dziunka zobaczysz prawie śladu nie będzie.Po moich dwóch cesarkach bliza jest prawie niewidoczna.Po drenie owszem.
Tarczycę Ci zostwili?
Tarczycę Ci zostwili?
gosiulek73
mama K&K&A
A kiedy wynik?
Dziunka - szyja rewelacja, śladu po szwie prawie nie widać, chjyba że będziesz nosa zadzierać ;-)
, jakieś korale na gumce zapewne Cię będą podrażniać, ja bym na razie zostawiła to tak jak jest, gorąc będzie, więc niech się wietrzy, a nie kisi rana.;-)

dziunka nie ma tragedii;-)
nie ma sie czym przejmowac wedlug mnie
tak jak pisze anawawka, sa upaly i niech sie rana wietrzy, to pomaga gojeniu sie
korale beda przeszkadzac i podrazniac zapewne a na chustke za cieplo
jest ok 
nie ma sie czym przejmowac wedlug mnie

reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
Dziunka barrdzo mało widać, niech się wietrzy
czy wiecie moze dlaczego skóra na stopach peka? chodzi mi tu o palce tzn to miejsce na spodzie stopy gdzie palec "wyrasta" ze stopy. Mi tak ciagle pekaja chodzic przez to nie ogę. Nie wiem czy to sprawa kosmetyczna czy tez jakiejs grzybicy sie nabawiłam.
czy wiecie moze dlaczego skóra na stopach peka? chodzi mi tu o palce tzn to miejsce na spodzie stopy gdzie palec "wyrasta" ze stopy. Mi tak ciagle pekaja chodzic przez to nie ogę. Nie wiem czy to sprawa kosmetyczna czy tez jakiejs grzybicy sie nabawiłam.
Podziel się: