reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czas dla mamy

Dziunka poczytaj w necie. Koleżance tą maść polecano też po cesarce. Ja zaczełam smarować 2 tygodnie po zdjęciu szwów bo tak mi kazał chirurg.

reklama
Dziunka bliznę można zacząć smarować jak nie bedzie już strupków.Ja smarowałam cepanem.
I jeszcze sobie przypomniałam że czytałam gdzieś ostatnio że kaczy chód u dzieci do 3 roku jest ok.Potem trzeba rehabilitować.

WRAŻLIWCE NIE PATRZEĆ:-p

Moja blizna

DSC00180.jpg

p.s. ale mam ładną szyję:rofl2:

Wycięli cały prawy płat z guzem, lewy zdrowy na szczęście więc został:tak: ale i tak trzeba się liczyc z tym że będą konieczne hormony. Także za 3 tygodnie endokrynolog i wtedy się dowiem dokładnie.

Dziunka - szyja rewelacja, śladu po szwie prawie nie widać, chjyba że będziesz nosa zadzierać ;-):-D , jakieś korale na gumce zapewne Cię będą podrażniać, ja bym na razie zostawiła to tak jak jest, gorąc będzie, więc niech się wietrzy, a nie kisi rana.;-)

dziunka nie ma tragedii;-)
nie ma sie czym przejmowac wedlug mnie ;) tak jak pisze anawawka, sa upaly i niech sie rana wietrzy, to pomaga gojeniu sie:tak: korale beda przeszkadzac i podrazniac zapewne a na chustke za cieplo :) jest ok :)

reklama
Dziunka barrdzo mało widać, niech się wietrzy

czy wiecie moze dlaczego skóra na stopach peka? chodzi mi tu o palce tzn to miejsce na spodzie stopy gdzie palec "wyrasta" ze stopy. Mi tak ciagle pekaja chodzic przez to nie ogę. Nie wiem czy to sprawa kosmetyczna czy tez jakiejs grzybicy sie nabawiłam.

Do góry