reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czas dla mamy

reklama
agrafka śliczne:tak:
dziunka a duza masz ta blizne? Ja bym sie nie przejmowala na Twoim miejscu, po co masz sie meczyc z apaszka??

Dziunka wiem, że pytasz o co innego ale z racji bycia w temacie blizn to nie wiem czy Ci mówili abyś po 2 tygodniach od zdjecia szwów smarowała blizne maścią (my mamy contractubex) a na wyjścia filtrami 50 aby się nie odbarwiła. Co do maści do trzeba stosować 3 razy dziennie nawet do roku jednak efekty już widze.

reklama
No właśnie nikt mi nic nie mówił. A pytałam jak pielęgnowac. Mam tylko odkażac Octaniseptem (u mnie to jeszcze świeża blizna, rana - 8 dni po zabiegu, 5 po zdjęciu szwów). Gdzie ja się mogę dowiedziec czegoś więcej?

Polanie wiem czy duża, potem wstawię fotę.

Do góry