reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czas dla mamy

Dziunka i ja się podpisuję pod tym, co piszą dziewczyny..ładnie i czysto to Ci zrobili..jak się wygoi, to pewnie nie będzie nawet śladu..a teraz tego niczym lepiej nie podrażniaj..

reklama
Kilolek nie wiem, za to mój A ma wieczny problem ze stopami - raz że zakładano mu w dzieciństwie często za małe buty; dwa, że praca na stojąco po 10-12 godzin dziennie w butach przez kilkanaście lat; trzy, jego waga.
Cuda na kiju robiłam aby mu te stopy do porządku doprowadzic ale niestety, odparzają się w butach.

A kremy do stóp stosujesz? Powinno pomóc.

stosuje ale takie z silikonem i jakimis kwasami, takie wiesz pielegnacyjne, na piętki itp ale chyba muszę jakieś cudo przeciwgrzybicze wypróbować. Poza tymi peknięciami to nic mi w stopy nie dolega

Najpierw potwierdź czy to grzybica bo my myśleliśmy u A to samo, kupiliśmy na własną rękę i zrobilo mu się po tej maści coś strasznego, takie strupy pękające aż krew leciała czasem, poszedł do dermatologa i okazało się że grzybicy nie ma a maścią narobił sobie więcej szkody niż pożytku.

moje nowe szpile (niby tylko 7cm ale odzwyczaiłam se zupełnie) Nie wydają się takie "jak dla starej baby"??
IMGP4193.jpg
a jak to waszym okiem wygląda w cąlości? Były taki sma fason biało-czarne ale nie podobały mi się.a torebka ujdzie? Małam iśc ooś kupić al eteraz ciężko mi sięz nimi taki kawała wybrać, a mężą w to wciagać to zaraz "a po co? a na co? przeciez ta jest ładna" :/
IMGP4194.jpg

kilolku bardzo ladnie buciki ;) mi sie podobaja :) i to wszystko razem pasuje:tak:
jedyne co to ja nie lubie takich torebek ale to oczywiscie moje zdanie ;) a do calosci ona Ci jak najbardziej pasuje

mi tez się tak średnio podoba (podobała mi się 6 lat temu ak ja kupilam) ale tylko ona mi pasuje. Chyba, że moze uda mi się jakimś cudem jesczez wyrwać na miasto. A jaka proponujesz?

kilolku ona, racja pasuje wiec po co masz kupowac kolejna? I to pewnie tylko na jedno wyjscie, no moze sie jeszcze kiedys przyda ;-) zostaw ja :tak:
mnie sie podobaja torebeczki typu:
Buy Print Bow Dress from the Next UK online shop
nizej po prawej stronie ale sie kurcze nie da tego zdjecia powiekszyc:(
i do konca nie wiem czy jest taka dlugosc o jaka mi chodzi ;)
chodzi mi o to,ze wole dluzsze, ja jak bylam na weselu tez mialam czarna torebke i mialam ja przez ramie przewieszona, wiesz o co mi chodzi? I pasowala :)
byla niby elegancka, na zamek, mała, ale ja jak przewiesilam to jeszcze bardziej pasowala:tak:

reklama
Do góry