reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czas dla mamy

No o kremach to powszechnie wiadomo, ale o lakierze do paznokci to pierwsze slyszę. Nawet pogooglowałam teraz i wszystko co znalazłam teierdzi, ze paznokcie mozna malować, bo plytka paznokcia jest szczelna.

reklama
To mnie zszokowałyście z tymi kremami. Gadałam z farmaceutką jak byłam w ciązy że na pastach do zębów nie robia badań, a to źle.

Z lakierami słyszałam, podobno najlepszy manicure chiński, tfu, japonski;-)

martolinka fajny ten lakier ale pokaż na swoich jak to wygląda :)
w ciąży z Kubą mój się naczytał o szkodliwych rzeczach i nie pozwalał mi malować paznokci , kazał mi zmienić szampon do włosów i coś tam jeszcze ale już nie pamiętam , a włosów i tak nie farbuję w ciąży bo się trochę boję ,mimo wszystko ,teraz kupiłam szamponetkę a i tak mam opory ją zrobić

Z farbami do włosów to ja słyszałam, ze chodzi bardziej o to, ze przeważnie one mają intensywny zapach, a wiadomo, ze na początku ciąży wiele kobiet jest na to wrażliwych.

dziunka ha ha ha :p juz kupuje :p

ja cała ciaze farbowałam włosy i malowałam paznokcie. Nie wyobrazaam sobie chodzic z 9 miesiecznym odrostem

Ania w weekend zrobie sobie na nowo w innych kolorach i pokaze :)

reklama
Ania jest to pewnie do "rozegrania " w naszym sumieniu . Jezeli ktos mialby sie niepokoic farbujac włosy , ze szkodzi dziecku niech lepiej tego nie robi. Ja farbuje u zaufanej fryzjerki i wiem ,z e zadnego szajsu mi an głowe nie włoży :)

Do góry