Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No o kremach to powszechnie wiadomo, ale o lakierze do paznokci to pierwsze slyszę. Nawet pogooglowałam teraz i wszystko co znalazłam teierdzi, ze paznokcie mozna malować, bo plytka paznokcia jest szczelna.
martolinka fajny ten lakier ale pokaż na swoich jak to wygląda
w ciąży z Kubą mój się naczytał o szkodliwych rzeczach i nie pozwalał mi malować paznokci , kazał mi zmienić szampon do włosów i coś tam jeszcze ale już nie pamiętam , a włosów i tak nie farbuję w ciąży bo się trochę boję ,mimo wszystko ,teraz kupiłam szamponetkę a i tak mam opory ją zrobić
Z farbami do włosów to ja słyszałam, ze chodzi bardziej o to, ze przeważnie one mają intensywny zapach, a wiadomo, ze na początku ciąży wiele kobiet jest na to wrażliwych.
Ania jest to pewnie do "rozegrania " w naszym sumieniu . Jezeli ktos mialby sie niepokoic farbujac włosy , ze szkodzi dziecku niech lepiej tego nie robi. Ja farbuje u zaufanej fryzjerki i wiem ,z e zadnego szajsu mi an głowe nie włoży