reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Kilolek uwierz że nie.Podobnie z farbami do włosów.Przynajmniej przez 3m-ce nie powinno się używać.Po co ryzykować.
AniaSm
Fanka BB :)
martolinka fajny ten lakier ale pokaż na swoich jak to wygląda 
w ciąży z Kubą mój się naczytał o szkodliwych rzeczach i nie pozwalał mi malować paznokci , kazał mi zmienić szampon do włosów i coś tam jeszcze ale już nie pamiętam , a włosów i tak nie farbuję w ciąży bo się trochę boję ,mimo wszystko ,teraz kupiłam szamponetkę a i tak mam opory ją zrobić
w ciąży z Kubą mój się naczytał o szkodliwych rzeczach i nie pozwalał mi malować paznokci , kazał mi zmienić szampon do włosów i coś tam jeszcze ale już nie pamiętam , a włosów i tak nie farbuję w ciąży bo się trochę boję ,mimo wszystko ,teraz kupiłam szamponetkę a i tak mam opory ją zrobić
katrenki
Z farbami do włosów to ja słyszałam, ze chodzi bardziej o to, ze przeważnie one mają intensywny zapach, a wiadomo, ze na początku ciąży wiele kobiet jest na to wrażliwych.
Marta specjalnie dla Ciebie na te wspomniane niedawno wyścigi konne Nie pokazuj się tam bez kapelusza! - Galeria - Strona 6 - Wiadomości - WP.PL
martolinka
Mama i nie tylko :-)
dziunka ha ha ha
juz kupuje 
ja cała ciaze farbowałam włosy i malowałam paznokcie. Nie wyobrazaam sobie chodzic z 9 miesiecznym odrostem
Ania w weekend zrobie sobie na nowo w innych kolorach i pokaze
ja cała ciaze farbowałam włosy i malowałam paznokcie. Nie wyobrazaam sobie chodzic z 9 miesiecznym odrostem
Ania w weekend zrobie sobie na nowo w innych kolorach i pokaze
AniaSm
to czekam do weekendu 
co do farbowania to zawsze robię odrobinkę ciemniejsze niż mam więc widać nie było a paznokcie to malowałam i maluję normalnie
co do farbowania to zawsze robię odrobinkę ciemniejsze niż mam więc widać nie było a paznokcie to malowałam i maluję normalnie
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ania jest to pewnie do "rozegrania " w naszym sumieniu . Jezeli ktos mialby sie niepokoic farbujac włosy , ze szkodzi dziecku niech lepiej tego nie robi. Ja farbuje u zaufanej fryzjerki i wiem ,z e zadnego szajsu mi an głowe nie włoży 
Podziel się: