reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czas dla mamy

Agrafka tego Maluszka czy jak mu tam dostajesz bo wypelnilaś w szpitalu ankietę i dostałaś "niebieskie pudelko". Tam jest, ze niby przez rok powinno sie dostawać. Z Kubą dostawałam przez pół roku ale pierwsza jak miał z 6 miesiecy a teraz dosttalam raz :/

Ja zupelnie nic nie kupuję :((( chyba czas sie poprawic

reklama
Agrafka tego Maluszka czy jak mu tam dostajesz bo wypelnilaś w szpitalu ankietę i dostałaś "niebieskie pudelko". Tam jest, ze niby przez rok powinno sie dostawać. Z Kubą dostawałam przez pół roku ale pierwsza jak miał z 6 miesiecy a teraz dosttalam raz :/

Ja zupelnie nic nie kupuję :((( chyba czas sie poprawic

kilolku akurat tę gazetę zaczęlam dostawac niedawno - jak skończyla mi się prenumerata dziecka. wiec moze to jakiś smieciowy magazyn z agory.

A co do tego pakietu "ciązowego", u mnie się to nazywało "teczka dzidziuś" i to bardzo chamski sposób na zgarnięcie danych osobowych. Był nawet o tym artykuł w wyborczej.
Pamiętam, ze położna przyszła w dniu wypisu, przyniosła mi tą teczkę i mowi, prosze wypelnić tę ankietkę i przyjść z nią i z rachunkiem za pokój po wypis. Nie pamiętam czy wypełniłam w tej ankietce dane telefoniczne i adresowe, ale pewnie tak bo od porodu wydzwaniają do mnie różne formy które chcą mi coś sprzedać wysyłkowo (np. bielizna Miriale, Editions Atlas, avon). strasznie mnie to wkurza. Pakiet dzidziuś pochodzi od agencji Present Service ktora handluje danymi, Cały czas zapominam napisac do nich pismo, ze cofam zgodę na przetwarzanie danych, tylko nie wiem czy to zadziała skoro oni moje dane już udostępniły tylu firmom.

Oj ja tez nie kupuję gazet bo wszystko mam w necie. Szkoda mi kasy. Jak chce poczytać to wolę książki a kaske przeznaczyc na książeczki i czasopisma dla Marcelka. Dziecięcych nigdy nie kupowalam, jak mnie temat jakis interesował to szperałąm w necie

reklama
Do góry