reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

ZYCZE WIEC CUDWONEGO RELAXU:-) NIECH BEDZIE MILO I ROMANTYCZNIE;-) DZIECI BEDE POD OBRA OPIEKA:-)

ate co siedza w domu nie martwcie sie jeszcze wyjdziecie;-) czasmi obowiazki sa wazniejsze niz przyjemnosc,ale da sie nadrobic,glowa do gory:-)

reklama
Ja tez zycze milych wypadow:happy:
Dzis bylam wreszcie u fryzjera a jutro albo w piatek sie wybieram z kumpela do knajpy. Pozatym wracam na pilates, ide albo we czwartek albo po swietach zaczynam...juz dawno mialam zaczac chodzic ale dopiero szkola mnie zmobilizowala bo potrzebuje zaswiadczenia na WF:tak:

a+t+ szkoda ze nie mieszkamy blisko siebie, w tym samym miescie to w jeden tydzien moglaby jedna zajac sie obojgiem dzieciaczkow i wtedy druga para mialaby czas na wyjscie i na zmiane.

A ja dzisiaj caaly dzien latalam po sklepach. Mama zostala z Julcia a ja pojechalam najpierw do bautzen a potem do goerlitz i nakupowalam sobie szmat. No cudny dzien po prostu. :tak: (chociaz co spojrzalam na jakies dziecko to tak mnie serducho bolalo z teskonoty:-( )

a+t+ szkoda ze nie mieszkamy blisko siebie, w tym samym miescie to w jeden tydzien moglaby jedna zajac sie obojgiem dzieciaczkow i wtedy druga para mialaby czas na wyjscie i na zmiane.
No bardzo szkoda, bo bysmy sie poznaly blizej :-)

Ja wczoraj wieczorem pojechalam sobie do centrum handlowego na zakupki. Kupilam sobie peelingi do twarzy i ciala, podklad do twarzy (wreszcie!), cienie do powiek, bo mi sie pokonczyly, buty... Od razu lepiej sie czuje :-) Potem wieczorem byl... przyjemny wieczor ;-) , a nawet bardzo przyjemny ;-) i dzis czuje sie jak nowo narodzona mimo, ze dzien byl ciezki i pelen przeciwnosci losu kurna :wściekła/y:.
Jutro rano jade z Alicja do kolezanki (i jej 8 miesiecznego synka). Pewnie bedzie niezly fun z dwojka maluchow :tak:

No to fajnie dziewczyny sobie spedzacie czas...zakupy ehh coz to za mila terapia dla bab;-) Ja sobie dzis tylko bluzke w ciuchlandzie z markowymi rzeczami kupilam ale tez mnie milo polechtalo:-)

Biedronka jak sobie zrobie jakies ludzkie zdjecie facjaty to wkleje bo narazie jakos nie mam czasu...robimy pozadki wiosenne bo zesmy juz niezle sie zapuscili a swieta to dobra okazja... a tak do sprzatania w chalupie to nie za bardzo wygladam;-) fryca mam takiego jak po ostatniej wizycie u fryzjera chyba z pol roku temu:zawstydzona/y:

a ja mam dzisiaj wolne :))) mialam rano lekcje szwedzkiego :) potem wzielam BARDZO dlugi i niestresujacy prysznic :))) a tera lete do miasta i do fryzjera i na sklepy popatrzec i w ogole mam czas tylko dla siebie az do 20 bo tata wzial Olafa :)))
no to pedze bo czas leci hehehehehe

reklama
nie :)
podobny do niderlandzkiego, ktory znam bardzo dobrze i do niemieckiego tyz :)
juz conieco umiem i duzo rozumiem :)
a w ogole to byly my dzisiaj z Biedrona w zooooo :) zimno bylo strasznie ale fajnie :)
mam nadzieje ze foty niedlugo zamiesci :)))) bo Olaf kolejna laske zaliczyl ;)) wiec pieknie sie usmiechal do aparatu :)))

Do góry