reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

A propos tej imprezy rodzinnej to nie jest taka "typowa" impreza, bo jedzie tylko sama młodzież, więc nie ma tam upier... cioc itp. Impreza odbywa się na wsi w przepięknej okolicy same lasy i jeziorko, także myślę, że będzie fajnie. Chociaż cały czas jestem zmęczona i nie wiem czy impreza mnie długo nacieszy ;)
Jeśli chodzi o kosmetyczki i fryzjerów to ja tak jak biedronka u kosmetyczki jeszcze w życiu nie byłam, a do fryzjera to może raz na rok. Dzisiaj za to mam plan zafarbować włosy :)

reklama
A ja dzis byłam wieczorkiem na rowerze z godzine i fajnie sie zrelaksowałam ale za to małemu od wczoraj cos odbija i nie spi. Nawet teraz jeszcze nie moze usnac...a zawsze ok 21, 22 zasypiał...wrrr nie ma wieczorkow wolnych :p

a ja ostatnio w ramach odpoczynku nalogowo ogladam Zagubionych ;D ;D ;D ;D ;D
mam pozyczone wszystkie odcinki na DVD yeah ;)

To prawda heksa. W zeszłym roku tez mieliśmy taki wypad. Było superowo :) Wtedy już byłam w ciąży, ale o tym nie wiedziałam hihi
Teraz muszę się pakować. Farbowanko włosków w toku ;D potem jeszcze je zakręcę i może trochę humor i samopoczucie mi się poprawi. Oczywiście laptop i bb jadą ze mną ;D ;D ;D ;D ;D Może uda mi się napisać trochę pracy (choć bardzo wątpię ;) )

Ostatnio wypuściłam się o 15.00 z domu i wrociłam dopiero o 19.30 ;D normalnie czulam się choćby ktoś spuścił mnie ze smyczy ;) Poszlam do kumpeli, potem obleciałyśmy wszystkie lumpeksy w mieście ;D i normalne sklepy, w rosmanie wyperfumowalam się wszystkim co możliwe jak jakaś gówniara ;) Ze 2 razy spotkalam męża, który był na spacerze z Amelką a potem przyłapałam go na piwie z kolegą ;) Amelka spała a to była pora na kaszkę :( opierdziliłam i poszłyśmy dalej. Acha nic sobie nie kupiłam, bo wszystko mi się nie podobało. Przyszłam do domu , kąpiel już była przygotowana, potem cyc i poszła spać :) Mąż był tak wymęczony że nawet wieczorem nie miał ochoty na seks ale ja go napastowałam ;) hhhhhhmmmmmmmmm więcej takich dni !!!!

oj Ewe masz wspaniałego męza jeśli dał sie tak w opiekewrobic bez mamy w poblizu.
mój sam z mała to tylko w pokoju komputerowym moze siedziec a spacer moge zapomniec. a sama na miasto i tyle godzin,,,.... marzenia.

reklama
Do góry