reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Ja do tej pory zawsze uciekałam do pracy tzn brałam nadgodziny i dodatkowe dyzury i jakos nie odczówałam tego tak mocno w tym roku nie wiem moze z Natala i męzem?? jak nam sie ułozy.

reklama
Jeśli chodzi o Sylwestra to też marzy mi się taki prawdziwy bal właśnie, ale pewnie jest już za późno żeby coś fajnego rezerwować.
głuszek najwyżej przyjedźcie do nas i weźcie Maryśkę :-) Nastawimy muzę i u mnie w salonie można szaleć ;-)

Czarownica tak i to nie jednego bo od slubu mojego meza stac tylko na to aby mnie zabrac na impreze z ciociami i dziadkami i sylwester równiez jak ja nie zapłace i nie znajde lokalu odpowiadającego jego standartom to sylwester w takich kolorach wiec dla mnie barwniejszy był świat w pracy.

Zazdroszcze Trini

reklama
Do góry