reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

tamarunia to super wypad Wam się udał :-) Naprawdę przydaje się takie coś :tak:
U nas w sobotę była kolejna impreze parapetowa :-) Było trochę gości, ale najważniejsze, że przyjechała moja ukochana kuzyneczka z Wrocławia. NIestety pomieszałam trochę alkoholi i wymiotowałam :zawstydzona/y:
Umówiłyśmy się z kuzynką, że pewnego grudniowego weekendu przyjadę do niej sama i sobie poszalejemy :-) :-) :-) Już się nie mogę doczekać
Tak w ogóle to mogę cie wtedy gosiek odwiedzić :-)

reklama
Ale macie fajnie, że tak jakoś bliżej siebie mieszkacie. Ja tu w tym Koszalinie to mam do was wszystkich daleko:( buuuuuuuuuu

Mam tylko nadzieję, że nasze spotkanie na wiosne dojdzie do skutku.

trini - oj tak tak :-):tak::tak::tak: - czekam z utęsknieniem
szkoda, ze miałaś niemiła przygodę - ale jak ja przestanę karmić - to kto wie co się bedzie działo ;-)

tAMARUNIA SUPER WYPAD SIE UDAL,POTRZEBOWALS TEGO;-)

Kasunka takie wizyty sa meczace,ale jakie przyjemne,mozna pobyc w gronie fajnych ludzi i sobie pogadac

Trin parapetow wiec sie udala,szkoda kuzynki,kacy pewnie byl:sick:

Ja ja na moje urodzinki mam zamiar wybrac sie w koncu na dobra impreze w koncu porzadnie potanczyc w klubie.Wiec w przyszla sobote bede szalec:-) Och juz nogi mnie swedza;-)

gosiek to musimy się zgadać prywatnie i na pewno was odwiedzę, tylko będę sama, bo mam zamiar sobie trochę odpocząć i poszaleć ;-)
maxin no kacyk trochę był, ale nie było tak źle :-) Ja nie mogę za dużo pić niestety :-( ale potrafię się bawić i bez alkoholu... :-)

gosiek to musimy się zgadać prywatnie i na pewno was odwiedzę, tylko będę sama, bo mam zamiar sobie trochę odpocząć i poszaleć ;-)
maxin no kacyk trochę był, ale nie było tak źle :-) Ja nie mogę za dużo pić niestety :-( ale potrafię się bawić i bez alkoholu... :-) No i udanej imprezki życzę :-)

zazdroszcze wam dziewczyny....my w grudniu mamy 5 rocznice i marzy mis ie by sie gdzies wybrac np na noc....gdziekolwiek byle by samemu...ale nie mam z kim zostawic Judi:(:(

Fajnie dziewczyny, ze sie dobrze bawicie:-)
Maxin zycze udanej zabawy urodzinkowej! Mi tez sie strasznie chce juz poskakac gdzies ale moze dopiero na sylwka gdzies sie wybierzmy jak mama zgodzi sie zostac z Alkiem...:happy:
Trin no to sobie zaszalałas...hehe;-)

reklama
Do góry