heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
zazdroszcze:-) ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no masakra czesto nawet jak probuje mu cos dac to i tak sie wyrywa ale dzis to wszystko czego nie cierpie i tak zbladlo bo Alek pobil sam siebie normalnie nigdy jeszcze cos takiego sie nie zdazylo. Normalnie zafajdal sobie cale lozko
Budzi mnie jakos przed 7 rano ja go na przewijak bo ostatnio zawsze ma kupe rano a tu normalnie
Pólspiochy mial sciagniete i wszystko powylazilo z pieluchy i jeszcze to po poscieli porozwalal. Sorry bo to ciut niesmaczne ale mozecie sobie wyobrazic. Qzwa dobrze ze maz byl to mi pomogl to wszystko ogarnc, posciagac, umyc malego, przebrac i wogole bleeeh
niezle napaskudzil

No coz. kupke dokonczyla na nocnikuapotem pod prysznic
Ale mysle ze odruch miala prawidlowy. Wytrzymala dlugo, wiedziala ze zaraz po przyjsciu do domu ją wysadzam na nocniczek... tyle ze mamusia nie zdazyla z "kibelkiem"