reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

Kasiaczek moj tez za duzo nie zje...1 słoiczek czegokolwiek ma na 3 dni:baffled: Niby je ale tez mu musze pchac do buzki na razie. Raz na jakis czas sam otworzy łaskawie. Mysle ze w koncu sie przekona i moze bedzie ładniej jadł i wiecej...Twoj napewno tez:-D

reklama
moja też nie je - to znaczy buzię otworzy, ja włożę łyżeczkę, wtedy minę ma mniej więcej :confused: i następuje plucie, wszystko z powrotem... nie wyrywa się ani nic, tylko co do buzi, to za chwilę wypłynie i tak :-( nie wiem, jak mam ją nauczyć, chyba sama musi się przekonać, że można to połknąć?

a mój może wszystkie warzywka i mięska ( nie alergizujące) :tak:a owoce to tylko gruszki i może malinki :-(
głuszek - ja mam dwójkę jedynaków :tak:

kurcze na tym pierwszym filniku zauwazylam ze niemowle bylo trzymane na takim lezaczku z wibracjami wclae sie nie dziwie ze dziecko sobie wymiotowalo :( :baffled: postep bleee

a drugi filmik mnie wkurzyl :eek: normalnie nie wiem czemu :baffled: :confused:tzn nie filmik tylko ci tatusie

Głuszek :-) :-) :-)
Ten drugi filmik już widziałam wcześniej (pokazała mi go mąż :-D ). świetny.
Za to ten pierwszy mnie pocieszył. Widzę, że nie tylko moje dziecko ma problemy z ulewaniem. Nigdy jednak nie ulewała aż tak jak niektóre te dzieci! Więc nie jest tak źle! Dzięki Głuszek!!!!

reklama
Do góry