Bolilol
Fanka BB :)
a na co ten antybiotyk, co za antybiotyk i ile go brał?Dziewczyny czy badanie nasienia ma sens po miesiącu od brania antybiotyku? Szkoda nie skorzystać z tego kuponu z naszego bociana![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a na co ten antybiotyk, co za antybiotyk i ile go brał?Dziewczyny czy badanie nasienia ma sens po miesiącu od brania antybiotyku? Szkoda nie skorzystać z tego kuponu z naszego bociana![]()
Niby nie ma sensu, ale jak już macie kupon to zróbcie. Tylko oczywiście później powtórka. Będziecie mieli porównanieDziewczyny czy badanie nasienia ma sens po miesiącu od brania antybiotyku? Szkoda nie skorzystać z tego kuponu z naszego bociana![]()
Ja bym odczekała. Ale wydawalo mi się ze to badanie można wykonać chyba do sierpnia ? Tylko trzeba zarezerwować wizytę w ciągu tygodnia od odebrania kuponuDziewczyny czy badanie nasienia ma sens po miesiącu od brania antybiotyku? Szkoda nie skorzystać z tego kuponu z naszego bociana![]()
Ja bym zrobiła, ale wyszłabym z założenia, że jeśli wyjdą obniżone parametry to nie ma dramy tylko powtarzamy wynikDziewczyny czy badanie nasienia ma sens po miesiącu od brania antybiotyku? Szkoda nie skorzystać z tego kuponu z naszego bociana![]()
Coś się stało, że czujesz się jakTemat oto chyba ja powinnam.
Więc dziś czuje się jak![]()
My robiliśmy tak na wiosnę i wyniki wyszły dobre.Dziewczyny czy badanie nasienia ma sens po miesiącu od brania antybiotyku? Szkoda nie skorzystać z tego kuponu z naszego bociana![]()
Migrena i ogólny wkurwCoś się stało, że czujesz się jak?
różne antybiotyki mają różne działanie na nasienie - niektóre mają minimalny wpływ i wystarczy 14 dni, inne jednak mają wiekszy. Zależy też czy była gorączka, jak wysoka i jak długo się utrzymywała, bo temperatura potrafi mocno zaingerować w proces spermatogenezy, szczególnie w fazie spermiogenezy. Jeżeli faktycznie jest możliwość wykorzystania kuponu do sierpnia, to w tym sierpniu wyniki będą najbardziej wiarygodne. Chyba, że wolicie szybko, a Twój chłop w razie czego nie będzie miał problemu z tym, żeby to badanie 3 miesiące po zakończeniu antybiotykoterapii i choroby powtórzyć (w przypadku, gdyby wyniki były słabe albo średnie)Dziękito zrobimy.
Może poproszę o jak najpóźniejszy termin.
@Bolilol antybiotyki nawet 2 ale w sumie jak 1 bo po 1 dawce na zmianę. Na płuca stricte. Nazw nie pamiętam. Brane przez 2 tygodnie.
Co za dzień kosmiczny. Ledwo żyję. Po rewelacjach z kliniki łódzkie urzędy a na koniec wypad na miasto ze znajomymi. Dziękuję za pamięć