amusedxxx
Moderator
Za dużo dziewczyn tutaj wyłapywało takie wczesne ciąże, żebyśmy teraz dawały radę czekać do okresuJeszcze masz czas. U mnie testy dopiero po spodziewanej miesiączkę wychodziły i to jeszcze blade
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za dużo dziewczyn tutaj wyłapywało takie wczesne ciąże, żebyśmy teraz dawały radę czekać do okresuJeszcze masz czas. U mnie testy dopiero po spodziewanej miesiączkę wychodziły i to jeszcze blade
Włochy, Grecja, Czarnogóra, w ostateczności Turcja albo Tunezja.W jakie kierunki celujecie?![]()
Super, weźcie mnie do walizki, będę grzecznaWłochy, Grecja, Czarnogóra, w ostateczności Turcja albo Tunezja.
Ja np. tak bardzo chce już na coś sikać, że nasikałam na owulaka. Nie pytaj po co, bo nie wiemZa dużo dziewczyn tutaj wyłapywało takie wczesne ciąże, żebyśmy teraz dawały radę czekać do okresu![]()
Haha, a zmieścisz się w limicie 20kg?Super, weźcie mnie do walizki, będę grzeczna
chce mi się już jakiś wakacji
Śluz płodny, bol podbrzusza, ciężkie bolesne piersi, wzdęty brzuch i czasami nudności. Cały wachlarz objawówJakie macie objawy przy owulacji? U mnie tym razem wyjątkowo ciężkie i bolesne piersi, czego wcześniej nie obserwowałam - jedynie przed okresem. Dodatkowo od owulki mam brzuch tak wzdęty, że aż cieszę się, że jeszcze nie znaleźliśmy wakacji, bo na ten moment nie widzę się w stroju kąpielowym.![]()
... no prawieHaha, a zmieścisz się w limicie 20kg?![]()
W pełni to rozumiem, która z nas nie testowała czegokolwiek wbrew logiceJa np. tak bardzo chce już na coś sikać, że nasikałam na owulaka. Nie pytaj po co, bo nie wiem![]()
ja każdego cyklu mam ambitny plan aby czekać do dnia @ i nigdy chyba nie zrozumiem skąd we mnie tyle naiwnościW pełni to rozumiem, która z nas nie testowała czegokolwiek wbrew logice![]()