Tralalala25
Fanka BB :)
ja biorę puerię uno. Tak naprawdę najważniejszy jest kwas foliowyDziewczyny a jakie witaminy suplementujecie,słyszałam o prenatal uno lub femibion 0 przed ciążą,czy warto się zaopatrzeć w takie coś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja biorę puerię uno. Tak naprawdę najważniejszy jest kwas foliowyDziewczyny a jakie witaminy suplementujecie,słyszałam o prenatal uno lub femibion 0 przed ciążą,czy warto się zaopatrzeć w takie coś?
Z tym kwasem to ja biorę jak mi się przypomni,nie jestem systematyczna w braniu witaminja biorę puerię uno. Tak naprawdę najważniejszy jest kwas foliowy
to, co mogę doradzić w tym temacie to np możesz położyć suple gdzieś na widoku, żebyś w pewnym momencie dnia trafiła na nie wzrokiem albo możesz połączyć branie witamin z jakąś czynnością, którą codziennie wykonujesz, np z jedzeniem śniadaniaZ tym kwasem to ja biorę jak mi się przypomni,nie jestem systematyczna w braniu witamin
Chociaż i tak idzie mi coraz lepiej
Z tym kwasem to ja biorę jak mi się przypomni,nie jestem systematyczna w braniu witamin
Chociaż i tak idzie mi coraz lepiej
Ciesz się, że tylko pół godziny!Matko, człowiek trochę popracuje, a później nadrabia Was pół godziny!
jak Cię tak mocno boli to chyba spoko, ale ciężko mi uwierzyć, że są takie bóle, których nie ukoją wafelkiA mnie boli brzuch i to dość mocno, nospa to dobry pomysł na tym etapie?Właśnie zagryzłam to wafelkami![]()
nospa przed owu raczej nie powinna zaszkodzićA mnie boli brzuch i to dość mocno, nospa to dobry pomysł na tym etapie?Właśnie zagryzłam to wafelkami![]()
olka chyba pisała że brała po owulacji by zmniejszyć skurcze w cyklu w którym zaszłaA mnie boli brzuch i to dość mocno, nospa to dobry pomysł na tym etapie?Właśnie zagryzłam to wafelkami![]()