Magdalena09
Fanka BB :)
nospa jest bezpieczna i w razie potrzeby można ją wziąć nawet w ciąży@black_angel jest po owu, ale to chyba wiele nie zmienia, nospa jest dosyć bezpiecznym lekiem. Jeśli się mylę to mnie popraw
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nospa jest bezpieczna i w razie potrzeby można ją wziąć nawet w ciąży@black_angel jest po owu, ale to chyba wiele nie zmienia, nospa jest dosyć bezpiecznym lekiem. Jeśli się mylę to mnie popraw
tak też myślałamnospa jest bezpieczna i w razie potrzeby można ją wziąć nawet w ciąży![]()
Jakoś musimy to przetrwaćja już naprawdę nie mam sił na czekanie aż będę mieć jakąkolwiek szanse na zajscie w ciążę, nic innego nie robię od 13 lutego![]()
ja już naprawdę nie mam sił na czekanie aż będę mieć jakąkolwiek szanse na zajscie w ciążę, nic innego nie robię od 13 lutego![]()
Wiecie, ja "taki łepol staraczki" myślę sobie, że te skurcze pchają zarodek w str macicy, wezmę nospę, skurcze ustąpią i się zaraz zaimplantuje mi tam gdzie nie trzeba, wiecie w razie gdyby coś tam było, i to się nazywa shizaaaa na całego.nospa jest bezpieczna i w razie potrzeby można ją wziąć nawet w ciąży![]()
tak sierpień - wrzesień, o ile wynili wrócą dobre. Ale chyba coś się poprzestawia jeszcze, bo mam mieć okres gdzieś za tydzień, a mnie juz dzisiaj brzuch i jajniki na miesiączkę bolą.Jakoś musimy to przetrwaćSierpień jest nasz? Czy coś Wam się zmieniło z planów?
silaminatury.pl
I mój i mój! Po histero musi pyknąć !Jakoś musimy to przetrwaćSierpień jest nasz? Czy coś Wam się zmieniło z planów?
No nie no! Taki team na sierpień to musi się udaćI mój i mój! Po histero musi pyknąć !