Kejcik
Fanka BB :)
wróżę z tego ciążętak, wiem już się pogodziłam z tą myślą że trzeba zrobić i jużnawet tak sobie wykręciłam że pewnie bez tego nie ma co próbować a za rogiem urodzinowa owulacja! W pełnie chyba nawet
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wróżę z tego ciążętak, wiem już się pogodziłam z tą myślą że trzeba zrobić i jużnawet tak sobie wykręciłam że pewnie bez tego nie ma co próbować a za rogiem urodzinowa owulacja! W pełnie chyba nawet
![]()
ale jak to się stało?
i czy dziecko przy tym nie ucierpiało?ale jak to się stało?![]()
Też miałam rozkmine z obiadem. No ale jednak zdecydowałam, że znowu zrobię makaron z kurczakiem i szpinakiem. Bez kitu, mogę jeść codziennie. Ostatnio robię co najmniej 2 raz w tygodniuMiałam mega zagwozdkę co zjeść na obiad, nie wiedziałam czy makaron z czymś czy frytki z czymś… a potem uznałam, że życie jest za krótkie, żeby się pierdzielić w takie konwenanse i voila![]()
ja na studiach jadłam dzień w dzień makaron ze szpinakiem i fetąTeż miałam rozkmine z obiadem. No ale jednak zdecydowałam, że znowu zrobię makaron z kurczakiem i szpinakiem. Bez kitu, mogę jeść codziennie. Ostatnio robię co najmniej 2 raz w tygodniutylko dzieciom coś innego bo na to już nie mogą patrzeć
![]()
totalnie rozumiem, ja przez 2 tyg katowałam proteinową pizzę z profilu teamzuzannkov xdTeż miałam rozkmine z obiadem. No ale jednak zdecydowałam, że znowu zrobię makaron z kurczakiem i szpinakiem. Bez kitu, mogę jeść codziennie. Ostatnio robię co najmniej 2 raz w tygodniutylko dzieciom coś innego bo na to już nie mogą patrzeć
![]()
Kocham makaronTeż miałam rozkmine z obiadem. No ale jednak zdecydowałam, że znowu zrobię makaron z kurczakiem i szpinakiem. Bez kitu, mogę jeść codziennie. Ostatnio robię co najmniej 2 raz w tygodniutylko dzieciom coś innego bo na to już nie mogą patrzeć
![]()
ja też, do wszystkiego mogłabym jeśćKocham makaron![]()